Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalpler Çıktı. Sınav'ı Kazanamadım. Çokmu Şanssızım?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Bu insanlar gerçek hayatta ve sanal hayatta bi fiil ezilen tipler. Akılları sıra burada gerçekten bazı şeylere ihtiyacı olan insanlara bok atarak bişi olacaklarını zannediyorlar.

Oysa ki ömürleri herhangi bir yetkilinin online olmasına bakıyor. Benimde acc. banlandı insight_13'tü bakın insight yaptım geri geldim.
Ben düzeldim dedim hatalarımın farkındayım dedim.

Fake açıp ona buna bok atmadım. Atmamda.[signature][hline] Lavinya -> .
.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YalnizCocuk, 01 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
allah belanı vermiş, umarım gelecek sınavlarıda kazanamaz, hayatın boyuncada issiz bir serseri olarak kalırsın

salakçocuk[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Sosyal ağlarda paylaş

eh be yavrum,eh be evladım sen de ne diye gidip kızın arkasından belirledin planını...kızdır bu adamı s..verir sen nası olduğunu anlamadan bile.
neyse hayırlısı bakalım.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı bu olyları hiç takma kafaya değmez zaten kendi ömründen yersin düşüne düşüne ,sevgilinden mi ayrıldın takma o nickin altında biz daha ne kalpler görücez be ,okul mu ters gitti koy gitsin bak bende haftalardır otogarda yaşıyorum resmen şimdiye kadar somut bi başarı elde edemedim ama bunun için kendini paralamaya değmez ,herşey özünde senin için zaten ,olan herşey olması gerektiği için olur hayatın en büyük handikabıdır bu hiçbir plan hayatın programının önüne geçemez o yüzden dediğim gibi koy gitsin akışına bırak rahatla biraz rüzgarın estiği yöne savrul bununda tadını çıkar gelecek sınavlarında başarılar dilerim pati kardeşim :)[signature][hline]don't panic!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben inkar etmiyorum ki.
İnsight_13 adlı acc. PM yoluyla Modaretör'e küfür ettiği için süresiz banlandı.
Senin attığın PM'de duruyo merak etme. Nefr,Karakedi anlar iftiramı küfür mü diye.

Lütfen konu dağıldı. Bu tip polemikleri PM yoluyla hallet. Yanlız küfür etme.
Velet gibi tabirleri kullanacak kadar insansın.[signature][hline] Lavinya -> .
.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...