TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 +40 gnome mage var ellerinizden öper az cok birikmiş param var 70g kadar 245 engineer yapıp lens takmak istiyorum 35 stamına veren.100hpde kendim ekleticem.Forumu arattım yazan olmamış bir arkadaş ayrıntılı yazmıstı su lvlde sunu yapın die ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Valla engin yazdım arattim cikti iste nasi arattinki sen http://forum.paticik.com/view.php?id=133576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 engineerin yazmıs başlığa ben doğrusunu yazınca cıkmamıs[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ehehh iste tamamini yazmican bole durumlar icin engin yazdım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 shell yap cesitli sekillerde anca oyle hizli kasarsin skill gelmemeye basliyincada target dummy yap kullan fused wringlerinlerin olur onlari sakla yada sat 5 golda[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar