Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teletibbiues (Dorumu ?!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe biz derslerde bunu yapardık duvar dibi son iki sırada oturan 4 lü olarak::
TinkiVinki Dipsi Lala Po teletabis teletabis
Sarılalım cıkı cıkııııııııııııııııııı
sonra da bir sarılma sahnesi ve bunu gören hocanın şok olmuş hali:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
ya ben onları küçükken ilk gördüğümde dahi tiksinmiştim..one öyle ya..10sn den fazla dayanamıyorum..sinirlerim bozuluyo...bi kez hırs yaptım bakiim bi şuna diye..başladılar isimlerini saymaya..poo da kaçtım..dayanamadım..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
Çocukkende nefret ederdim,şimdide nefret ediorum bu programdan...
eksiden okulda bi kız sürekli tinkywinky-dipsyyy-lala-poooool der dururdu uhuhuh kabus gibiydi...(sanırım kızın sesi nefret etmemi sağladı)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
hehe valla bunları gordukçe serçe parmagım titrio, gozlerim kararıo,romatizmalarım harakete geçio :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 38 Duelist
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 01 Eylül 2005 09:33 tarihinde demiş ki:
bu yaşıma geldim hala severek izliyorum :D

hmmmm[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Bende izlerim yarfs... Bi şeyi en az 2-3 kez tekrar ediyorlar o bitiriyor beni... IQ falan direkt düşüyor yani izlerken, o rüzgargülleri (!) falan zaten beynini etkliyor insanın...[signature][hline]http://www.google.com/talk/
Mesaj tarihi:
oluyomuş abi ben de geçen haftaya kadar paul biliyodum ama deilmiş:D:D:D

poo diye isim olur mu ya[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Hakediyo ama:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
o bi yerde yasaklanmıstı homolar diye cinsiyetleri belli deil falan diye olaya bakhh[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
en tatlısı moruydu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
lol git gide salaklasan ve odunlasan gencligin icindeki son kalıntıları da iyicene temizleyen mukemmel bir program ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
said:
arina, 04 Eylül 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
en tatlısı moruydu

işte top damgası yiyende oydu kafasındaki dalga motoru eşcinsel simgesimiymiş neymiş öle bişiler geçiyodu...[signature][hline]don't panic!
Mesaj tarihi:
pouhauhaauauh ben hala teletubbies i gorunce dipsy ye tepsi diyen arkideş ler geliyo aklıma hala gülüyorum :)))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Mesaj tarihi:
Ya küçükkene (pek de küçük sayılmazdık aslında) pokemondan önce olurdu pokemonu kaçırmayım diye izlerdim yarısından sonrasını. Off ömür törpüsüydü o zamanlar. Her bişeyden sonra diyo ya bi daaa bi daaa diye. gözüm kanlanıyodu direk. telefon sapı çıksa da programı bitirse diye dua ederdim.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
  • Yeni Oluştur...