desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehe biz derslerde bunu yapardık duvar dibi son iki sırada oturan 4 lü olarak:: TinkiVinki Dipsi Lala Po teletabis teletabis Sarılalım cıkı cıkııııııııııııııııııı sonra da bir sarılma sahnesi ve bunu gören hocanın şok olmuş hali:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tinki vinkii dipsii la la poo teletabis böleydi dimi :-)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya top onlar top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya ben onları küçükken ilk gördüğümde dahi tiksinmiştim..one öyle ya..10sn den fazla dayanamıyorum..sinirlerim bozuluyo...bi kez hırs yaptım bakiim bi şuna diye..başladılar isimlerini saymaya..poo da kaçtım..dayanamadım..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet tink winky gaymış öyle söylentiler var ortada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 pyro bliir de o şimdi öss calısıodur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çocukkende nefret ederdim,şimdide nefret ediorum bu programdan... eksiden okulda bi kız sürekli tinkywinky-dipsyyy-lala-poooool der dururdu uhuhuh kabus gibiydi...(sanırım kızın sesi nefret etmemi sağladı)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hehe valla bunları gordukçe serçe parmagım titrio, gozlerim kararıo,romatizmalarım harakete geçio :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 +12154515415452 ama ingilizcesi izlenebiliyo. tek yaya yaya anlayabildiğim tv programı olduğu için olabilir :-p *!lala likes tubbietost!!!*[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Fransua, 01 Eylül 2005 09:33 tarihinde demiş ki: bu yaşıma geldim hala severek izliyorum :D hmmmm[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 http://www.starcarlton.com/Flash/TeletubbiesMercyKilling.htm 1,2,3 silah değiştirme - space, reload Göriyim sizi patiler..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 03 Eylül 2005 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Fransua, 01 Eylül 2005 09:33 tarihinde demiş ki: Abi ölüyorum bitiyorum yaa bu yaşıma geldim hala severek izliyorum :D mazoşist misiniz kardeşim ??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende izlerim yarfs... Bi şeyi en az 2-3 kez tekrar ediyorlar o bitiriyor beni... IQ falan direkt düşüyor yani izlerken, o rüzgargülleri (!) falan zaten beynini etkliyor insanın...[signature][hline]http://www.google.com/talk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Revenge, 01 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: Tinki vinkii dipsii la la poo teletabis böleydi dimi :-) poo diye isim mi olurmuş? ZUAHAHAHAHHA![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oluyomuş abi ben de geçen haftaya kadar paul biliyodum ama deilmiş:D:D:D poo diye isim olur mu ya[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hakediyo ama:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 zenphexcim çok saol müptelası oldum oyunun harika ilk defa sevdim bu teletabileri demek ki neymiş; EN İYİ TELETABİ ÖLÜ TELETABİ! :D:D:D[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o bi yerde yasaklanmıstı homolar diye cinsiyetleri belli deil falan diye olaya bakhh[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 en tatlısı moruydu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 lol git gide salaklasan ve odunlasan gencligin icindeki son kalıntıları da iyicene temizleyen mukemmel bir program ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: arina, 04 Eylül 2005 12:23 tarihinde demiş ki: en tatlısı moruydu işte top damgası yiyende oydu kafasındaki dalga motoru eşcinsel simgesimiymiş neymiş öle bişiler geçiyodu...[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 pouhauhaauauh ben hala teletubbies i gorunce dipsy ye tepsi diyen arkideş ler geliyo aklıma hala gülüyorum :)))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya küçükkene (pek de küçük sayılmazdık aslında) pokemondan önce olurdu pokemonu kaçırmayım diye izlerdim yarısından sonrasını. Off ömür törpüsüydü o zamanlar. Her bişeyden sonra diyo ya bi daaa bi daaa diye. gözüm kanlanıyodu direk. telefon sapı çıksa da programı bitirse diye dua ederdim.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yeniden ekranlarımızda :) sarılalım sıkı sıkı :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar