Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesela -Abla bi su (Verir suyu) -Abla arkadan versene ya :) -Arkadan verdim ya -Abla benimi kandıryosun -Git be önden vermek istiyor belki canım :D ------------------------------------------------------ -Abi sizin sucuklar bi garip -At tarrağı onlar (yanımdaki arkadaş paketi açılmamış kocaman sucugu görür) -Oha o ne -At tarrağı dedik ya abim Var mı sizinde güzel enstantenleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 - and now you do what they told ya - ne dedin? - abi bana bi poça.. :P edit: yannış olmuş..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Eylül 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Eylül 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kantinde orkid satıldığını görürüz , bizimkilerden biri hemen atlar -Abi bunlar satılıyomuki ? -Ohoo nediyon sen olm , okulda kan gövdeyi götürüyor günlerce gülmüştük :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 -lan memed iki bütün kaşarlı yaptım yazıyom deftere -abi veresiye bitti artık -s...tr lemmm ben yazdım oldu[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: zgrw, 05 Eylül 2005 04:22 tarihinde demiş ki: kantinde orkid satıldığını görürüz , bizimkilerden biri hemen atlar -Abi bunlar satılıyomuki ? -Ohoo nediyon sen olm , okulda kan gövdeyi götürüyor günlerce gülmüştük :) zuzuzuzuzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 1 pakedi dışarıda 25 kuruş olan nescafe,bizim kantinde 1.25 liraya satılmaktadır. Birgün bunun üzerine bi diyalog geçer: A: Abi şu 250binlik nescafe + Su'yu 1.250'ye satıyosunuz ya yuh yani. B: Abi sadece su satıyormusunuz nescafeyi biz getirsek?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kantine indim kulak misafiri olduğum şey beni kopardı,yan sınıftan bi kız kantincinin cinayetine kurban gitcekti Kız:Lahmacun varmı Kantin:Yok Kız:Adana ? O sırada kantincide öğle yemekleri için salamları kesiyordu bıçağı kıza doğruttu Kantin:Kızım sen manyakmısın ? Kız:Hamburger varmı ? Kantin:Zıkkım ye[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar