pink_panther Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Aşkı bir denizde arayın. Aşk sonsuz bucaksız sularda çok uzukta o sonsuz denizde. Çok yanlız kalırsınız deniz sizi kendinize daha yakın hissettirirken aslında çok ta yanlız olduğunuzu hissettirir.Yanlızkende acı çekresiniz denizde. artık yeter dediğiniz anda ise hayat aslında bir kabus olur çünki aşkı bulursunuz. Aşksa sizi denizin dibine en dibine en derin olduğu yere çeker sizde yanlızlığınızdan daha çok acı çekersiniz artık boğuluyorsunuzdur çünki aşkın içinde.O yeter dediğiniz anı hiç istememiş olmayı istersiniz ama herşeyin bir sınırı vardır yanlızlığında aşkında. Aşk aşk diye ölürken yanlız kalmayı istemezken kurtulmayı istersiniz artık aşkın elinden. Aşk insana acı verir. Aslında o acıyı insana veren insanın ta kendisidir ama insanda aşkı aradığı için acı çekmeyi ister. :([signature][hline]yalnız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilgilendirdiğin için saol , sanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kesinlikle doğru. ama kişisel olma gerçeğinde kurtaramıyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StreeT_GloW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aşkı ararken kaybolduğun belli aşkı arama dur bekle aşk seni bulsun sen ona acı çektir bence :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Deniz alti fantazisi hmm hep merak ederdim. peki oda bizi görecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: pink_panther, 05 Eylül 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Aslında o acıyı insana veren insanın ta kendisidir ama insanda aşkı aradığı için acı çekmeyi ister.Çok doğru... :tebrikz:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 doğru söze ne denir???[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 huh bi zmnlar bnm nickimde böelydi...:) neyse ama ii demişsin hoş demişsin :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bakın gillian anderson a aşık oldum şimdi acı çekiyorum örneğin... aramızda uçsuz bucaksız bir okyanuz var... q: [Bu mesaj m-joy tarafından 05 Eylül 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar