mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ...Nintendo yeni GameBoy Micro'yu açıkladı.Nintendo 19 Eylül'de Amerika'da Micro'yu mağazalarda göreceğimizi söyledi.Konsolun GBA ile çok büyük bir boyut farkı yok ama tasarımı daha güzel. Resim ve bilgi için http://micro.gameboy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 psp ye rakip ise yanına yaklaşamaz.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 aleti bilmem, açıkcası oyun oynamak için öyle bir şeye ihtiyac dahi duymam.. yani ben hitap ettiği kitlenin dışındayım.. Ama şekli şemali çok güzel. Siyah rengi pek bi janti! PSP den iyi görüntüsü.. Ayrıca site de güzel..Şu boyut karşılaştırma hedesi yaratıcı =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ReD_DoG, 30 Ağustos 2005 22:27 tarihinde demiş ki: psp ye rakip ise yanına yaklaşamaz. Neden?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bun ağlet sırf oyun için yapılıo psp film müzik fln hepsi için yapılıo ve durmadan gelişmekte olan bi alet.ztn 2 tanecik tuşla nereye kdr gidebilirlerki?:D şu 2 tuşu oldum olası sevmemişimdir[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 PSP'ye rakip yok bence şu piyasada. Ayrıca Gameboy Micro'nun rakibi PSP falan değil zaten. Gameboy Advance'in küçültülmüş hali kendisi. GBA'da mazide kaldı zaten.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Katiliyorum,zor da rakip cikar zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar