zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bi kaç gündür acaip gaza geldim , acaba ghost busters t-shirt ü bulabilirmiyim ? yada baskı yaptırmak kaça patlar :) Bu kadar eski bir şeyin t-shirt ü hala varmıdır dersiniz :) Bilgi istiyorum sizden :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bılmıyorum bende ma baskı yaptırmak kaca merak edıyorum bekleyıp gorecez:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu sitede satıyorlar... Ama internetten getirtmek pahalıya gelebilir :)[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 baskı 12-15 milyon arası oluyor t-shirt dahil. istanbul beşiktaş'ta "necdet ozalit"in oralarda basıyorlar.. (adres tarifi nasıl oldu ya?)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oha 20 $ :) türkiye sınırı içinden alalaım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 istedigim baskıyı cıktı olarak goturuyoruz dımı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 her formatta götürebilirsiniz cd'de veya usb bellekte..her şekilde :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 antalya da görmüştüm bi dükkanda.ghost busters.t-shirt ü.antalya da yaşıyosan eğer o dükkanın koordinatlarını bulup verebilirim.[signature][hline]couple of dreams... [Bu mesaj ranCid tarafından 05 Eylül 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesajın değiştiğini yeni gördüm :) Ne yazıkki Ankarada yaşıyorum ama bu bana umut verdi belki burda da olabilir diye ama oranın turistik bi yer olduğunuda düşünürsek burda bulmak zor olacak :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hiç olmadı netten bakarsın artık.zaten bu tip t-shirt lerin fiyatı en aşağı --15-20 lira.azıcık paraya kıyarsın yurt dışından ısmarlarsın:)[signature][hline]couple of dreams...
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben bunu yaptırmak ıstıyorum dişorda http://img390.imageshack.us/my.php?image=ads305z3aq.png[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar