Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koltuk kılıfını yaktım napıcam şimdi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar evdeydi birini kibrit wardı böle üsüne kyup parmaaamla bam die vurudum vurdum kibri yandı ama olduu yerde kaldı bıraktım ben de korkudan de :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
veya şey de , tutorial bölümünü aç orda kibritten füze yapma tutoriali var , onu annene göster.
sonra da anne yaptım bunu füze uçtu örtüyü yaktı filan de. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
beyler valla güldürdünüz beni bu durumda ya sağolun :D
ya sonuçta koltuk yanması sorun dil bnm için onu gösteririm sorun sigaradan yanması... neyse sanırım onlar çakana kadar bir şekilde alcam yeni bir kılıf ya da yamacıya flm götürürüm en azından yanık yere bir yama yaparsa gene çok dikkat edilmedikçe anlaşılmaz belki... ben tersine çevirdim ztn şu an gözükmüyor yani yanık...bir süre vaktim var yani[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 04 Eylül 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tüketici haklarını ara asdşasjfaşslfask[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...