Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WcW Nitro

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Izleyen varmı? flash tv de her gece çıkıyor sanırım.Çok zevkli Benim en sevdiğim Güreşçi Big sexy. (Kevin nash) Adamda tam bir rock star havası var.Çok karizma.. Rick flair a deli oluyom ya.Herifin kaslar pörsümüş hala action yapıyor eheh.. Dün akşam Goldberg i dümdüz etti WcO Üyeleri (Kurt üyeler : hogan,scott,kevin bi kaç tane daha vardı ama adam isim okuma özürlü anlamadım :lol:) Scott Elektrikli job ile goldberg e verip veriştiriyordu süperdi ya..

Bide sunucular çok geyik.Deli geyik yapıyorlar... Birde şow olduğu için yerdeki adama tekme atışları çok komik.Zıplıyorlar vuruyorlar ehue..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

abi falsh ta spikerlere dublaj yapmıyolar iki tane kazma oturup mikrofonun başına ebleh ebleh geyik yapıyo elemanlar adamların isimlerini bile bilmiyolar aşağıda yazınca okuyolar güreşçiler hakkında sıkıp duruyolar falan işte böyle böyle wcw dan soğudum artık gerçek kesit izliyorum herkesede tavsiye ediyorum soluksuz izliyceksiniz yaşasın flash tv :D[signature][hline]don't panic!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım oradaki binlerce insanın amacı ne? Sadece şovdan ibaret olduğu apaçık ortada. Şov olarak da izlenecek birsürü şey vardır bundan önce. Tabelalarla falan gitmişler oraya,bağırıyolar ediyolar "hoaaa nası koydu" tarzı.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

eski versiyonlarını hiç kaçırmazdım. sting diye bi eleman vardı, corpse paint yapardı, sahaya helikopterle inerdi fln çok asil adamdı. bir de goldberg vardı (hala var sanırım) stingle kankiydiler. sonra bi gün sting öldü dediler (yalan tabi) çok üzülmüştüm.

hulk (hollywood) hogan tam bir laf cambazıydı. yaşlandıkça daha da çirkefleşmeye başladı. o zamanlar daha bir profesyoneldi sanki. şimdi gösterdikleri çok yapmacık, çok belli oluyo şov olduğu.[signature][hline]yegyee !
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten şow.sırf Flash tv deki spikerlerin geyiği için izliyorum.Bide hafif siklette Çok seri oluyolar çok güzel hareketler yapıyorlar onlar varsa onları izliyorum yok böyle bişey ya.Ful geyik ehueuh... Spiderman i seslendiren adamın bölümleri en geyiği.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

FlashTv'nin o spikerleri ne sunsa izlerim heralde.

+Evet Sith ringe geliyor.
-Biliyor musun Tecavüzcü Sith dferler ona
+ama olamaz bu çok kibar bi spor, nası olur
-Tabi tecavüzcü biraz kaba kaçtı, mütecaviz Sith diyelim
+Evet, bakın bakın, tacavüzden kalkmış da gelmiş.

Ben.. Puhahaha zuhahahah

*Güreşçinin biri yere düşer fakat diğeri geri çekilmesi gerekn yerde saldırır, hakem olayı kontrol etmekte zorlanır. Bu sırada:

+Evet hakem kontrolü kaybetti biraz.
-Olabilir, hakem daha çok genç , çok toy.
+Haklısın çok toy
-Hatta toys'r us.

Ben : asuhushhuahuahuahua

*İki güreşçi birden yere düşmüştür...

+Evet bakalım hengisi kalkabilecek?
-İkisi de aynı anda kalkıyorlar galiba
+Evet, eraber kalktılar, at başı kalktılar.
-Evet biri at, diğeri baş!

Ben: E yeter ama puahahahhahahasfsadasdasdad:D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...