Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk'nin yeni formaları ne zaman çıkacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ağustos galiba. tanıtımı yapılsa da sonra çıksa merak ediyorum.

inşalalh güzel yaparlar geçen seneki formalar gibi olmasın sadece 100. yıl ve nostaljik forma güzeldi diğerleri çok sıradandı
Mesaj tarihi:
ehaeho sezon ortasında hoydonk kaçınca "hoydonk forması getirene iki ekmek bedava" kampanyasına başlarsınız.. fazla satmayın bence..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Mesaj tarihi:
mumu raıder da buna benzer bısey demıstı aynı cevabı sanada vereyım, bakalım raıder gıbı susma buyuklugunu gosterecekmısın (ımkansız ama...)
Hooijdonk gıderse bjk klubu sergen+ılhan+pancunun forması ıle takas eder.Merak etme sen[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
Pek anlaşılır yazmamışsın zaten de hoydonkun oynamasının beşiktaşa koyacağını hiç zannetmiyorum. Zira anderson gelince de böyle şeyler söylenmişti.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
simofle raid3r'ın aynı lafı yediğini biliyorum okudum demin bi yerlerde susucam ama şunu bil yani benim söyleyiş amacım hoydonk değersiz fln anlamında deilki yanlış anlıyosun.onu da kaçırıcaksınız anlamında.. tmm?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

• Yeni Oluştur...