cenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 elimde arka arkaya çekilmiş resimler var bunları birleştirip film yapabileceğim bir program var mı ?[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 flash?? :-? her frame e bir resim koyup farklı kaydet olarak seç ve movie yap..[signature][hline]MONO(b)LOG
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 denemedim ama bir moviemaker ı dene belki olur[signature][hline]
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sony vegas[signature][hline]Elleme orama burama ya!
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 microsoft movie factory de yapar :) çok aramana gerek yok yani :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 slayt show yani[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 swish[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
cenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hallettim saolasınız hepiniz[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 nasil hallettin ? arayan insanlar olabilir bole birsey[signature][hline]Who can explain?
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aklima bu yontem geldi hemen. hehe[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar