Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konserde alkollü halde kafaa sallamanın tıbben sakıncaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denedim gördüm amaa maalesef zararlı...şu anda boynumu saabit tutamıorum..kasıldım kaldım...kafamı ya en öne uzatmam yada arkaya atmam gerek . yoksa pis acıyo....ssiz siz olun kafaa sallanrken çıldır yapmayın...ve abartmayın

bu aradaa reperetuar köpekleri ni dinleyin şehrrinize gelirlerse[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Mesaj tarihi:
evde kaç defa kalakaldım öyle.
bi keresinde boynum çtort etti , dedim aha kırdık boynu.
1 hafta boynu bükük gezdiydim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
bikere boynum okadar feci olmuştuki doktor yağlı iğne vermişti ama ben iğne korkusundan hemen iyileşivermiştim.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
Herşey yerinde güzel örnek..

Metallica dan Sanatorium u çalan Limp Bizkit i İzleyen korn un gitarist i kafa sallıyor ama nasıl :)..

Eli sakalında..

Yavaş tempo ile sakin sakin... Güzel oluıyor bende denedim..

Hem kafa sallayınca müziktende bi şey anlaşılmıyorki ayriyetten kafa nie o kadar hızlı sallanır manası anlamaı yararı.. varmı :) zuhauhuha ne pislik bi insanım ya..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
said:
amon, 04 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
....bu aradaa reperetuar köpekleri ni dinleyin şehrrinize gelirlerse

antalyada deilmi onlar.bi de şehir turlarına mı çıktılar şimdi.:)[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 04 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
Metallica dan Sanatorium u çalan Limp Bizkit i İzleyen korn un gitarist i kafa sallıyor ama nasıl :)..

oh cümleye bak[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 04 Eylül 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
said:
RedallHoor, 04 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki:

oh cümleye bak

headbang yaparken yazdı herhal.[signature][hline]Aslında..
  • Yeni Oluştur...