nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 merhabalar internet cafe isletiyorum easy cafe programını kurdum calısıyor fakat 3 makınadan sonra gormuyor gorse bile login yapmiyor bilgisi olan varsa cok memnun olurum.[hline]Nicotinee & Bunyowski Ailesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 cvp vercek yokmu? :)[hline]Nicotinee & Bunyowski Ailesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Xaero kafe açıodu bilir bu olayları[hline]TıklaManak - Index Gel gel... Gel de tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Cafe programı lazımsa özele gel güzel bir şey uygun fiyata satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 sorunu tam sor bizim burdaki kafede kullanıyo 12 13 makinası var.. ypaıyo valla..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Sıcar easy cafe... Ben ortağım şu an bi cafeye o yüzden diyim yani kurmayın makinanın ramleri yiyio ve F12 tuşunu iptal edio.. Bence kurmaya gerek yok onun yerine remote administrator kur bide ekran koruyucularına parola koy tamamdır...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Azmodai, 06 Ocak 2003 21:03 tarihinde demiş ki: korkarim buralarda pek fazla kafe sahibi olmaz, hatta gordugum ilk kafe sahibi sizsiniz :P iyi o zaman biraz daha şaşır bende Restorant işletmecisiyim. Samsun'da.. bigün yolun düşerse beklerim. Adres: Uludağ Restaurant / İstiklal Cad. No:54[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 lam nicotinee Çin Cumhuriyetinin söylemediği lafları yazmaya harcıyacağın vakti... tinasoft.com'a girseydin nasıl bedava alındıgını görürdün :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bak www.tinasoft.com a girip üreticiye mail at bi serial code yolluycaklar onu gir çözersin optüm[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar