nczl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 healler heallerken nie durmadan casting failed oluyor bilen varmı? çok can sıkıcı ve tehlikeli :/[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace
kinjo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sadece hal atrken degill ok atrkende aynısını diyoo belkide magelerde buyu atarken aynısı nı diyebilir
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben bunu pc nin yavaş olmasına bağlıyorum..Evden heal atamazken internet kafenin canavar sisteminde her healim tutuyor...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
nczl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 2-3 saat sorun olmuyo sonra bi başlıyo casting failed olmaya hiç bitmiyo[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 JApkoda serverin ne kadar dolu olduunu görebiliyordum ordaki healerimde server doluyken hep casting failed oluyordu :( server dolu deilken hiç failed olmuyor serverdaki laga bağlı yani
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu sorun lagdan veya makinenin kasmasından dolayıdır. Bir süre sonra field vermeye başlıyorsa relog olman yeterli. Aposlarda çok karşılaşılan bir sorundur.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla
Öne çıkan mesajlar