nczl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 healler heallerken nie durmadan casting failed oluyor bilen varmı? çok can sıkıcı ve tehlikeli :/[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sadece hal atrken degill ok atrkende aynısını diyoo belkide magelerde buyu atarken aynısı nı diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben bunu pc nin yavaş olmasına bağlıyorum..Evden heal atamazken internet kafenin canavar sisteminde her healim tutuyor...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 2-3 saat sorun olmuyo sonra bi başlıyo casting failed olmaya hiç bitmiyo[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 JApkoda serverin ne kadar dolu olduunu görebiliyordum ordaki healerimde server doluyken hep casting failed oluyordu :( server dolu deilken hiç failed olmuyor serverdaki laga bağlı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bu sorun lagdan veya makinenin kasmasından dolayıdır. Bir süre sonra field vermeye başlıyorsa relog olman yeterli. Aposlarda çok karşılaşılan bir sorundur.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar