BloodyFingers Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 inventory de var öle bişi kimse bilmio o ne ya öle hiç bişey konulmuo o kadar zamandır oynuom ne olduunu çözemedim bilen arkadaş varsa alnından öpecem :)[signature][hline]Serwer:Diez Nick: HEALER_OZY (n00bken açmıştım char ı) Clan:......... Claeric lvl 5X Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende bilmiom sayılırı ama sanırım pelerin...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 pelerinle alakası yok 90 kere pelerin taktım daha önce yok öle bişi löl[signature][hline]Serwer:Diez Nick: HEALER_OZY (n00bken açmıştım char ı) Clan:......... Claeric lvl 5X Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çanta takıyosun oraya,lvl67 deki masssive inventory skilliyle oraya 2.bi sırt çantası takıp(abyss 23.kat uruk-admin kesip çıkarman lazım) içine daha fazla eşya koyma şansın var.Ama çok kullanışlı değil.Ben boş bırakıyorum genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: BloodyFingers, 02 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki: pelerinle alakası yok 90 kere pelerin taktım daha önce yok öle bişi löl tamam baba anladım kızma sen büyüksün... yaw ne sinirlenion tahmin yürüttüm ve bunu da belirttim ... said: Buzi, 02 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Çanta takıyosun oraya,lvl67 deki masssive inventory skilliyle oraya 2.bi sırt çantası takıp(abyss 23.kat uruk-admin kesip çıkarman lazım) içine daha fazla eşya koyma şansın var.Ama çok kullanışlı değil.Ben boş bırakıyorum genelde :D bilgilendirmen için saol ben de aydınlanmış oldum...[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Buzi şaka yapıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 buzi varmı ole bişi harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Buzi, 02 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Çanta takıyosun oraya,lvl67 deki masssive inventory skilliyle oraya 2.bi sırt çantası takıp(abyss 23.kat uruk-admin kesip çıkarman lazım) içine daha fazla eşya koyma şansın var.Ama çok kullanışlı değil.Ben boş bırakıyorum genelde :D Abyss ztn 20 katlı lol ne 23 ... gerçi ztn ciddi msj diil ama olsun :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mendebur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bildiğim kadarıyla oraya pelerin geliyo ama sadece pelerin takan klanın liderinde dolu görünüyor...[signature][hline]Bu devirde zaman çok kötü her şeyi boşver kolla g.tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kırk yılda bi geyik yapayım dedim,onuda mahvettiniz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 *cahiliyetinden dolayı utanır* :)[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Buzi, 02 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Kırk yılda bi geyik yapayım dedim,onuda mahvettiniz :-) Ben 23. görüm bitti zaten :P iyi koparmışsın :D Hakkaten bunu yayalım bakalım öbür forumlara. Belki millet yer :P[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir ss görmüştüm ss de ordaki kısımda kırmızı kalp vari bişi vardı.bilmiyorum hangi servera ait oldunu yada ne işe yaradını. Bir arkadşım server kurmuştu.Pianadaki npclerden biri satıyodu o kalp benzeri şeyden.[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 KE de evlendiğiniz zaman oraya bir item geliyor diye biliyorum ama %100 emin değilim.. öyle hatırlıyorum... pelerinle alakası yok bu sırada...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agesixteen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hayır pelerinle alakası yok o 6.ıncı armor yani omuzluk için boş bırakılmış eğer çıkarmak istersen empireyi bekleip green trasor chesti bitirmelisin belki kutudan çıkar forgetten temple yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 evet katılıyorum arkadaşa.. orası omuzluk için bırakılmış.. hatta 65 lvl üstü bi kaç kişide gördüm o omuzluk olayını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ee bende omuzluk gördüm hangi armoru giyersen giy omuzunada geliyo zaten :D:D:D orası bence omuzluk için deil KE gelince pelerin için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aware git cz de görürsün ayriyaten omuzları dahı genç gösteren hani eski komtanlarda olanlar gibi geniş bir omuzluk görürsün.. ke de gelcek şeyi neden ko da koysunlar oyunun başından beri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi birazda sutyene benziyo o ya omuzluktan daha cok ben ilk ko yu gordugumde ole zanetmistim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ee nerden bulucaz o omuzlukları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 valla japkoda omuzluk fln hiç görmedim. evlenince yüzük veriliyor onu biliyomda omuzluk... :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya evet nezamndır aklımda ama unutuyorum sormayı.. konu dışı olcak biraz ama.. evlenince verilen yüzük ne işe yarıyor? bi işlevi varmı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Sanırım omuzluk o ya takınca Dragon Fire die bi özellik verio olması lazım bööle adam yanıo sonra bööle bööle alevler çıkıyo sonra adam bööle ölüo (yüzük ne iş) var mı evlenecek mage benle diezde löl[signature][hline]Serwer:Diez Nick: HEALER_OZY (n00bken açmıştım char ı) Clan:......... Claeric lvl 5X Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: st3am_tr, 04 Eylül 2005 15:33 tarihinde demiş ki: abi birazda sutyene benziyo o ya omuzluktan daha cok ben ilk ko yu gordugumde ole zanetmistim :D allahım ya priestlar sutyen takarde neysede kocaman dev gibi waririrorun takamsı biraz abes deilmi_?:) oraya evlilik yüzüğü takılıyor japkoda evlenme var ve fotoları vardı sphere gel de bi foto koy evlenme töreni ssi koyarmısın sölüyodun sen çok komikti...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyFingers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 lem madem bi yüzük verio oraya da bi tane özellik koyması lazım evli priestler mesir macunu yapabilmeli (heal pot gibi) :D bu yüzük özelliksiz se benim ne işime yarar boşarım karıyı olur biter BOŞOL BOŞOL BOŞOL!!! zuzuzuzuu[signature][hline]Serwer: Diez Nick: HEALER_OZY (n00bken açmıştım char ı) Clan:......... Claeric lvl 5X Np:4x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar