gamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 "arkadaslar ben ankaradan oynuyorum eu versiyonunu ve av de ping 2000 lere çıkıyo ankaradan başka adsl le oynayan varsa yardımcı olabilirmi? sorun acaba adsl den mi kaynaklanıyo yoksa benim bilgisayardamı bi sorun var. modemim usr 9106" arkadaslar bu mesajı 2-3 gun once yazmıstım sanırım ama olay gitikce vahimlesiyor oyle oluyoki artık ping den dolayi disconnect oluyorum. sizce bu neden kaynaklanıyor fps den mi yoksa bilgisayarmı cortu cekti yoksa adsl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hicbirinden. Ya Blizzard'in sunuculari, ya da bu sunucularin yurtdisi baglantilarindan sorumlu olan Iskandinav Telia.net sirketi gebermis durumda. Türkiye kaynakli degil yani[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aynı başlıkla, aynı soruyu, tekrar sormak ve sonuna bilmemkaç tane ünlem eklemek...[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar