Gerab Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benim yeni haberim oldu veya oyun gerçekten yeni cıktı arattırdım böyle bir konu bulamadım oyun hakkında bilgisi olan varsa biraz tanıtabilirmi, sanırım oyun fps tarzı busefer
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben de videosunu izlemiştim zamanında. Taktiksel FPS kavramı falan geçiyodu. ama oynamadım o yüzden bilemicem.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hani nerde?[signature][hline]... that's me in the corner...
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet oyun real time ve FPS. Eski dostlarimiz green beret, sniper ve spy arasinda tab ile geçis yapiyoruz. Bizim kontrol etmedigimiz elemanlar d ai ile islerini yapmaya devam ediyorlar. Hiç de fena diiller. Sniper biraz müsrif mermi yakma konusunda sanirim :) Oyun keyifli ancak bu zamanda sinematik geçislerde bile hareketlerin kesik kesik olmasi beni biraz sasirtti. Köseli hareketler düsman askerlerde de keyif kaçiriyor. Elbette commando klasiklerinin heyecani ve gerilimi yok. Oynanabilir bir oyun olmus ama ismini tasidigi efsaneden çok uzak.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 buyrun inceleyin http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2149
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 3 gun once yuklemıstım bugun sıldım. bence olmamıs. yanı commandos bu deıl kı, 2.dunya savası fps sı ıstesem gıder call of duty oynarım. sonra eskı gruptan 3 kısı var. spylı bolumlerde zaten mılletı bogazla babam bogazla baska bısey yok. green beret ve snıperlı bolumler actıon olmus onlar eglendırdı bı tek.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 TRgamer'ın incelemesi çok güzel olmuş. Panzerleri uçurmayı başaramadım. El bobmalarım hiç etkilemiyor. Dur bakalım....
Öne çıkan mesajlar