caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lag durumu nedir..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cektim ben calismiyor :([signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Exodous, 02 Eylül 2005 11:16 tarihinde demiş ki: Abi, girmeyip de irebiliyorum diyenlere eşşekle ilgili sözlerimi tekrarlarım... Hemen suan seni istenbul maltepeye davet ediyorum, monitöre kafanı vura vura göstericem sana nasıl girdiğimi :P[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaa girmior kardeşim unable connect hala :(((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lag durumu ıyı 300 ms evet bl dekı jony :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adsl nin fisini cektim tekrar soktum denedim girdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya olm ben girdim diyip milletinde moralini bozmayın :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi kablolarin ne sucu varya :( ufff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beyler hala gırılmıyor sızde de oyle mı?[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablonet lere bu işlemi yapmak etkılemez sanırım ? kablonet kullanıcaları napcak (şaka kaldıramam lutfen:))[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben ne yapıcam o zaman? Benim modemim bilgisayarın içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bende kablo kullanıcısıyım ne yapsak ne etsek ya...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 proxy kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ankara interaktif kablo abonesi var mı buralarda? Arayıp konuştunuz mu? :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenux Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kiremiyipde kirdim diyenleri tebrik ediyorum, girdiyseniz 56k lami girdiniz dsl avrupa cikislarinda yogunluk varmis.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablo netin bi sucu yok bence[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Quadrophenia, 02 Eylül 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Ben ne yapıcam o zaman? Benim modemim bilgisayarın içinde.. Aç kasayı sök :horace: garanti falan warsada etiketi yırtmamaya bak:horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ADSL kullanıcısıyım,tüm kabloları söküp baştan taksamda,modemi resetlesemde,bilgisayarı resetlesemde giremedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hocam saka maka cıdden kablo kullanıcısı olarak gıremıyecez mı ne zaman duzelır cıldıracam ya..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kabloyu aradim biz bisiy yapamayiz diyor :( bende denedim olmuyor :([signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 BL şu an low population bazı yabancı oyuncularda da benzer problemler var anladığım kadarıyla. If de 500 dısarda 300 latency alıorum. Realm bomboş kaçmış herkes blden.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sınırlama? nasıl yani?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kabustayımıyım ben ya[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Razien, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki: ADSL kullanıcısıyım,tüm kabloları söküp baştan taksamda,modemi resetlesemde,bilgisayarı resetlesemde giremedim ara 444 0 375 hattını resetlettir. tekrardan sinyal iste[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar