caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lag durumu nedir..[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 cektim ben calismiyor :([signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Exodous, 02 Eylül 2005 11:16 tarihinde demiş ki: Abi, girmeyip de irebiliyorum diyenlere eşşekle ilgili sözlerimi tekrarlarım... Hemen suan seni istenbul maltepeye davet ediyorum, monitöre kafanı vura vura göstericem sana nasıl girdiğimi :P[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaa girmior kardeşim unable connect hala :((((((((((((
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lag durumu ıyı 300 ms evet bl dekı jony :)
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adsl nin fisini cektim tekrar soktum denedim girdi:)
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya olm ben girdim diyip milletinde moralini bozmayın :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi kablolarin ne sucu varya :( ufff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beyler hala gırılmıyor sızde de oyle mı?[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablonet lere bu işlemi yapmak etkılemez sanırım ? kablonet kullanıcaları napcak (şaka kaldıramam lutfen:))[signature][hline]h3xtermineytır
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben ne yapıcam o zaman? Benim modemim bilgisayarın içinde..
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bende kablo kullanıcısıyım ne yapsak ne etsek ya...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ankara interaktif kablo abonesi var mı buralarda? Arayıp konuştunuz mu? :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun
fenux Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kiremiyipde kirdim diyenleri tebrik ediyorum, girdiyseniz 56k lami girdiniz dsl avrupa cikislarinda yogunluk varmis....
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablo netin bi sucu yok bence[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Quadrophenia, 02 Eylül 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Ben ne yapıcam o zaman? Benim modemim bilgisayarın içinde.. Aç kasayı sök :horace: garanti falan warsada etiketi yırtmamaya bak:horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ADSL kullanıcısıyım,tüm kabloları söküp baştan taksamda,modemi resetlesemde,bilgisayarı resetlesemde giremedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hocam saka maka cıdden kablo kullanıcısı olarak gıremıyecez mı ne zaman duzelır cıldıracam ya..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu adamlar sonunda IP lere sınırlama getirdiler sanırım. Eh bekleniyordu, Türkiye 'de yaşamaktan bir defa daha soğudum.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kabloyu aradim biz bisiy yapamayiz diyor :( bende denedim olmuyor :([signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 BL şu an low population bazı yabancı oyuncularda da benzer problemler var anladığım kadarıyla. If de 500 dısarda 300 latency alıorum. Realm bomboş kaçmış herkes blden.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sınırlama? nasıl yani?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kabustayımıyım ben ya[signature][hline]h3xtermineytır
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Razien, 02 Eylül 2005 11:22 tarihinde demiş ki: ADSL kullanıcısıyım,tüm kabloları söküp baştan taksamda,modemi resetlesemde,bilgisayarı resetlesemde giremedim ara 444 0 375 hattını resetlettir. tekrardan sinyal iste[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
Öne çıkan mesajlar