Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

Server Geldi

Az önce girdim, hayırlı olsun :)

Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi geldigi felan bende o bile olmuyo ^unable to connect^[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 02 Eylül 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
LoL :lol:
Milletin sinirden, sikintidan gozleri kararmis, mesajlari gormuyor.
Arkadaslar 1-2 sayfa onceyi bi okumaya calisin. Kasin kendinizi. :-P

Burdaki çoğu kinin sorunu "high latency" değil. Oyuna ve forumlara bağlanamamak.[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Modemini resetle ve tekrar dene.
Ben tt adsl kullanıyorum ve bağlanabiliyorum suan. Ne yazık ki evden çıkmak üzereyim oynayamıyacağım aksama kadar.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus

[Bu mesaj Caeldor tarafından 02 Eylül 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caeldor, 02 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
Server Geldi

Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz.

maytap geçion dimi[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun ttneytle ilgili senin modemninde nasıl olsun aradim admalari ttnet bildirdik ilgilencekler dedi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 02 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
said:
Caeldor, 02 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
Server Geldi

Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz.

maytap geçion dimi

Off hayır tabi ki ciddiyim, bana nasıl ekleyeceğimi söylersen sana screenshot gösterebilirim burdan.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus
Sosyal ağlarda paylaş

abi acaba bizde fisimi ceksek :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...