Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Server Geldi Az önce girdim, hayırlı olsun :) Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 geldimi?[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok abi geldigi felan bende o bile olmuyo ^unable to connect^[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben hala giremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 girilmior halen[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline]Tuor DelarrenTuor of Alaturqua (Bladefist-WoWEU)Ecavi of Burning Legion(WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 geldigi yok :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Crane, 02 Eylül 2005 10:56 tarihinde demiş ki: LoL :lol: Milletin sinirden, sikintidan gozleri kararmis, mesajlari gormuyor. Arkadaslar 1-2 sayfa onceyi bi okumaya calisin. Kasin kendinizi. :-P Burdaki çoğu kinin sorunu "high latency" değil. Oyuna ve forumlara bağlanamamak.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nasıl girdin caeldor?[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Modemini resetle ve tekrar dene. Ben tt adsl kullanıyorum ve bağlanabiliyorum suan. Ne yazık ki evden çıkmak üzereyim oynayamıyacağım aksama kadar.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus [Bu mesaj Caeldor tarafından 02 Eylül 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evt ben de modeme restart atıp girdim.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben resetledim modemi hala giremiyorum bouhuhuhu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Caeldor, 02 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Server Geldi Az önce girdim, hayırlı olsun :) Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz. maytap geçion dimi[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne olursa olsun, artık oyuna girmek için 8 defa modemle mi uğraşıcağız? Ko yu uğraşmamak için bıraktım zaten bu nedir böyle yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kablonet ler napcak ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki: ben resetledim modemi hala giremiyorum bouhuhuhu oyuna girene kadar restart atmaya dewam doğru ipyi bulana kdr :P[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi sorun ttneytle ilgili senin modemninde nasıl olsun aradim admalari ttnet bildirdik ilgilencekler dedi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allahım sukurler olsun gırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ortada fol yok yumurta yokken zembihle sorun inmedi sorun ttnetten modeme reset atmak nası duzeltır onu bı kenara koy kablo-net ler napcak reset lazımsa[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 böhühühhüh giremiyorum reset attim lanet kablo *modemi tekmeler*[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hehe lan jony senmisin bl deki jonywayt ben skydestroyer :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: n3mrut, 02 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki: said: Caeldor, 02 Eylül 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Server Geldi Az önce girdim, hayırlı olsun :) Eğer girmezsen oyuna bir hafta, bu sadece bizi etkiler, başkalarının umurunda bile olmaz. Ses getirmek istiyosanız accountlarınızın süresi dolunca yeniden açmazsınız ve bunu neden yaptığınızı ilgili yerlere belirtirsiniz. maytap geçion dimi Off hayır tabi ki ciddiyim, bana nasıl ekleyeceğimi söylersen sana screenshot gösterebilirim burdan.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Siz girin bakalım,bizde yetim gibi kalalım arkada[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 02 Eylül 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi acaba bizde fisimi ceksek :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Abi, girmeyip de irebiliyorum diyenlere eşşekle ilgili sözlerimi tekrarlarım...[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar