Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

bence yol üzerindeki bi alet gitti bizim bliz avrupa ile aramızdaki olan makinalardan biri traceout yaptıgımızda baglantımızın kac yerden gectıgı yazıoyor ya işte o aletlerden kilit bitanesi uçtu bence ? saçmamı ? teknik bilgim yok[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodous, 02 Eylül 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
us sitesinde forumlara avrupa accountunla yazamazsın. Giremiyorsun bile. Aha çok istiyorsan vereyim adresini.

http://www.worldofwarcraft.com/

hyr cok istedigimden degil bilmiyorum sadece bir seyler denemye calisiyorum giremiyosa tamam sorun yok[signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

biri tauren kafası girsin demişya
bence kodo kafası girsin! :horace:

hayret bişi ya! 100 milyon cd ye wer 12.99 $ bağlantıya ver adslye 29 milyon bayıl ve olanlara bak. evlat acısı gibi koyuyo düşündükçe bu paraları! :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik pek bi küfür eticem blizzard a. işteyim nasıl olsa fakat akşam eve geldiğimde açık olmassa benden baya bi hayır duası alcaklar :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Sosyal ağlarda paylaş

abi yazıon biriniz en azından kadan kafadan bir 100-150 kisi ne siteye nede oyuna giremiyor :([signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exodous, 02 Eylül 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
E iyi biz çıkamıyorsak, diğer sitelere nasıl çıkıyoruz kardeşim. Niye sadece http://www.wow-europe.com/en/ adresine ve oyuna giremiyoruz. Diğer yerlere nasıl giriyoruz.

türkiye bir hattan'mı dışarı çıkıyor...[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...