Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya girebilen arkadaşlar bari forumlara baksa, bakmakla kalmasa sorunu yazsa iyi olmaz mı? Evet dediğinizi duyar gibiyim :).

Not: İki gündür 4-5k ortalama latency olunca anlamıştım bir hıyarlık olduğunu zaten.[signature][hline]Khalir Blackeagle.
Together we stand,
Devided we fall...
Mesaj tarihi:
ayrica ttnetle bi alakası yok bende us ve eu var suan usde pasa gibi oynuyorum eu ya girmeye calısınca güm yurt dışı çıkışıyla ilgili değil sorun yani...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar burdan da görebileceginiz gibi sorun bizim balantılardan yani ttnetten kaynaklanmakta.

http://www.warcraftrealms.com/eu_serverstatus.php?PHPSESSID=5d33d9746663455fadfccb452f25f68c
Mesaj tarihi:
bir hafta önceki latency sorununda en azından oyuna girebiliyorduk şimdi ne server var ne bişi bırakın serverı internet sitesi bile açılmıyor europe un.....
Mesaj tarihi:
alla alla bari bu sorunumuzu baglanan arkadaslar yazsinlar forumlara kaldik boyle evet venga biz gene blizzardi sovelim[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sorun tamamen tt nette. ogame ide ben açamıyorum ama arkadaşım açıyor. Ben kablo o adsl. Demindne beri bağlandıklarını söyleyenler kablo kullanıcısı olmayan kişiler.
Mesaj tarihi:
işim kötüsü bu sefer sitede açılmıyor blizze nasi soliyecez...:) zaten geçen sefer forumlarda türk insani hemen kendisini gösterip baya bi sıkıştırmıştı forum yetkilisini....bi tauren arkadaşımız vardiki unutmuyom bak hala:)
Mesaj tarihi:
iki gece önce de aynı şekilde gitmişti serverlar ve 2 saat sonra sadece bir kısmı açılmıştı, be defa daha kötü, hiç biri açık değil dünden beri.
Dünyanın parasını alıyolar oyun için yüzbinlerce kişiden, servislerini bu kadar aksatmaya hakları yok.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus
Mesaj tarihi:
bilenler us sitesine yazabilirmi ben adresi flnda bilmiyorum us la icli dıslı olanlar varsa orayada yazabilir bence[signature][hline]60 human rogue
lowbie warlock
Burning Legion
  • Yeni Oluştur...