Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet haklisin aslinda tt de sorun olsa sadece wowa ozel sorun yapmazlar:) gene blizzi sovelim :)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oyuna girebilen arkadaşlar bağlantilarını yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 walla arkın acc. una bakmak için ogame girim dedim sıkıtıdan giremedim sabah kendisi kalktı girdi. Ben sayfayı hala açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya girebilen arkadaşlar bari forumlara baksa, bakmakla kalmasa sorunu yazsa iyi olmaz mı? Evet dediğinizi duyar gibiyim :). Not: İki gündür 4-5k ortalama latency olunca anlamıştım bir hıyarlık olduğunu zaten.[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ayrica ttnetle bi alakası yok bende us ve eu var suan usde pasa gibi oynuyorum eu ya girmeye calısınca güm yurt dışı çıkışıyla ilgili değil sorun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaslar burdan da görebileceginiz gibi sorun bizim balantılardan yani ttnetten kaynaklanmakta. http://www.warcraftrealms.com/eu_serverstatus.php?PHPSESSID=5d33d9746663455fadfccb452f25f68c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tt netle akalası yok test serverına baglanıyor us serverlarına baglanıyor eu ya baglanmıyor[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bir hafta önceki latency sorununda en azından oyuna girebiliyorduk şimdi ne server var ne bişi bırakın serverı internet sitesi bile açılmıyor europe un..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 alla alla bari bu sorunumuzu baglanan arkadaslar yazsinlar forumlara kaldik boyle evet venga biz gene blizzardi sovelim[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çok bildigimden degil fakat pragdaki arkadaşlarım nasıl girebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar sorun tamamen tt nette. ogame ide ben açamıyorum ama arkadaşım açıyor. Ben kablo o adsl. Demindne beri bağlandıklarını söyleyenler kablo kullanıcısı olmayan kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 all alal[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben adsl kullaniyorum 2 blok otedeki arkadasim kablo kullaniyor 2 mizde giremiyoruz.[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sanırım sadece kablo değil benim gibi adsl olupta bağlanamayanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sanırım bazılarımız lanetlendi :)[signature][hline]Khalir Blackeagle. Together we stand, Devided we fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Nasıl olacak bu iş 3 yan apartman yanımdaki arkadaşımda giriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yazık günah ya verilen paralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Lanetlendik kıyamet kehanetleri yavas yavas cıkıyor:)[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 işim kötüsü bu sefer sitede açılmıyor blizze nasi soliyecez...:) zaten geçen sefer forumlarda türk insani hemen kendisini gösterip baya bi sıkıştırmıştı forum yetkilisini....bi tauren arkadaşımız vardiki unutmuyom bak hala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lanetlenmisiz Allah bizi korusun Blizzardin gazabindan[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iki gece önce de aynı şekilde gitmişti serverlar ve 2 saat sonra sadece bir kısmı açılmıştı, be defa daha kötü, hiç biri açık değil dünden beri. Dünyanın parasını alıyolar oyun için yüzbinlerce kişiden, servislerini bu kadar aksatmaya hakları yok.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters." Vinas Solamnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bilenler us sitesine yazabilirmi ben adresi flnda bilmiyorum us la icli dıslı olanlar varsa orayada yazabilir bence[signature][hline]60 human rogue lowbie warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sorun bizden nası olur ya dl hızım yurt içi yurt dışı guzel sayfalar ıyı gelıo anlamadım ben bu ısı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Burası Türkiye Burdan çıkış yok :P[signature][hline]Hex Bugs & Code'n Roll! Programmers never die, they just GOSUB without RETURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 off yaa akşamda girmiodu yine girmior :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar