Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben wowu nasıl ındırebılırım oynamak ıcın para mı gerek ben eskıden ınternette oynuyordum ama nasıl ındırebılecegımı bılmıyo yardımcı olursanız sevırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 100ytl karşılığında oyunu alman,daha sonra hesabını açıp her ay 15 pound vermen gerekiyor. İlk ay bedava[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Oyunu büyük orjinal cd satan mağazalardan falan alabilirsin, paket fiyatı 100 milyondan fazla olmaması lazım. Oynamak için ayda 14 dolar gibi bir fiyat ödüyorsun. İnternetten indirmek fazla mantıklı sayılmayacaktır; oyunu oynayabilmen için orjinal kod lazım.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 internetten nerden indircen. zaten yamuk yumuktur varsa bile ama oyunu oynadığın süre içinde. dosyalarının içinde baya edit yapıyorsun yani ssleri almak silmek falan ondan sonra interface ve yama olayları felan oluyor valla çok kötü olur en iyisi bence internetten sipariş. sendit.com dan 23 dolara alınıyor. 1 haftada geliyormuş. aylık ücrette 12.90€ sanırım. ama ben 3 aylık aldım, bir daha kine 6 aylık alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 23 pound, dolar degil :) Aylik ücret 12 euro.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar