Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hyr sadece orta 3'ü orda okudum ben ama yani adı murat ve nicki mumu olan tek ben warım antalyada bulunan.. yarısından çoğunu tanırım antalyanın..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ozaman tek olmadığını öğren benim tanıdığım bir mumu daha var antalyada.
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kim o özenti?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 özenti deyil ona mumu lakabını ben takmıştım :) öylesine aklıma gelmişti çok kızmıştı ama alıştı herkez mumu derdi.
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yahu su muhabbetı ozelden yapsanıza.ıcıne ettınız konunun.Bu arada dogru dıyorsun mumu tartısmaya degmeyecek bır konu bu.Hatta fecı gereksız.Hangı oyunun ıyı oldugu cok acık ortada.Senın ıcın kalecının yarı sahadan degas kullandı oyun daha guzel :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehe olabilir zevkler tartışılmaz simofle ha?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Mumu, 13 July 2003 16:40 tarihinde demiş ki: yarısından çoğunu tanırım antalyanın..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu lol antalyanın nüfus kaç lem :)
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bu alemdekilerden bahsediyorum aeahe[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Yaw şu anda Fifa yönetir niye??(şu an için yoksa sensible basar) Şu anda yazdığın bolum bilgisayar oyunları [pc] bolumu eğer daha iyisini biliyorsan yaz.Yok ben konsol oyunları zırvalıycam dersen git konsol bölümü açıldı orda istediğin kadar we yi destekle. Bu arda gelmiş geçmiş en iyi futboll oyunu sensible dir (kick of diyenler var ona da saygı duyarım). Tabi bu dediğimi 90'ların başından dan beri bilgisayarla iç içe olanlar destekler. Zamane gençliğinde pek iş yok be!! Gene sölicekler we,fifa yok başka bir halt. bende diyecem onlara sen WE 1 i şu an oynayabiliyormusun zevk alıyormusun, Ama ben hala 1993 sensible yi oynarım zevk alırım, coşarım!!!
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 rhoube, bız futbol oyunlarını genel olarak tartısıyoruz.pc ya da konsol olayı degıl bu.tartısmanın dogru yer olup olmayacagını senmı bıze ogretıceksın?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bir kere bir forumda birileriyle münakaşaya girmesen rahatlık batıyor galiba!!Tartışma devamlı birileriyle rahat dur ya!! spor,konu dışında patinajda her yerde tartışıyorsun milletle be!!Bu arada adamlar uğraşmış, güzelcene bölmüşler forumları değil mi; konsol, bilgisayar younları vs. diye. O zaman sen daha niye PC de olmayan oyunları bu bölümde tartışıyorsun bu mantığı anlamıyorum?? Konsolda açsan bu başlığı karışmam sana yada millete nie karışıyım we de pes de fifa da mevcut. Sonra buranın yetrkilileri mal değil herhalde, boşu boşuna koymazlar konsol diye bölümü. Sırf bu karışılığı ve karmaşayı önlemek için. EE diyorsan anket yaptım paticik forumlarına gelen kişilerin %99'unun ps2 leri hem pc leri var diye o zaman susarım ben. Birde, şimdi ben gitsem konsol bölümünde final fantazy tartışılırken atlasam buldersgate ona basar diye sence güzel bir şey olur mu demesmisin bana git pc köşesine diye??
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 pc de gelmiş geçmiş en güzel futbol serisi fifadır bence[hline]
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Rhoube, 15 July 2003 19:18 tarihinde demiş ki: Bir kere bir forumda birileriyle münakaşaya girmesen rahatlık batıyor galiba!!Tartışma devamlı birileriyle rahat dur ya!! spor,konu dışında patinajda her yerde tartışıyorsun milletle be!!Bu arada adamlar uğraşmış, güzelcene bölmüşler forumları değil mi; konsol, bilgisayar younları vs. diye. O zaman sen daha niye PC de olmayan oyunları bu bölümde tartışıyorsun bu mantığı anlamıyorum?? Konsolda açsan bu başlığı karışmam sana yada millete nie karışıyım we de pes de fifa da mevcut. Sonra buranın yetrkilileri mal değil herhalde, boşu boşuna koymazlar konsol diye bölümü. Sırf bu karışılığı ve karmaşayı önlemek için. EE diyorsan anket yaptım paticik forumlarına gelen kişilerin %99'unun ps2 leri hem pc leri var diye o zaman susarım ben. Birde, şimdi ben gitsem konsol bölümünde final fantazy tartışılırken atlasam buldersgate ona basar diye sence güzel bir şey olur mu demesmisin bana git pc köşesine diye?? konsol bolumune acabılırsın tabı oyle bır konu, nasıl olsa ps2 de de var baldursgate.Bu arada fınal fantaZy degıl, fantaSy. Bu arada halamı basmadı kafan? Olay konsol oyunu olması ya da olmaması degıl. we pc de oynabılecegın surumlerıde var ayrıca. Ben ıyı bır futbol oyunundan bahsedıyorum.olayı konsol ya da pc tarafına cekme.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Millet ne acaip insanlarsınız siz ya..gören de sizi fifa nın ya da we nin yapımcıları fln sanacak... herşeyi bizim için yapıolar beyler biz niye kavga edelim ki.... fifa seven fifa oynar we seven we oynar bu kadar basit .... bunun için kavga edip birbirinize hakaret etmeye ne gerek var ya...komiksiniz yani....lol
Öne çıkan mesajlar