extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beyler millet ke test e girebiliomuş hala.. anlıyacağımız daha çok heycanlancaz "ahanda ke mi gelio " die :p [Bu mesaj extergen tarafından 04 Eylül 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 KK de gelir işallah yakında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 inş[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kıçımın Kenarı online mauahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 O da gelsin lol...ii geceler...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) *Yatağa gider uyur ve "yarın ne satcam" diye düşünür uykusunda...* [Bu mesaj Malach tarafından 04 Eylül 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehah :) hadin i geceler ben girersem oyuna bugün size yer ayırırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yaw yokmu daha giren kafayı yicem %90 dım lvl geliodu:([signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 iyi film olur Ha bu imZadan "ALTMIŞA İKİ KALA" euhah korku filmi olur heralde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ehueaeuaeu:):):)[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bende geldim bende giremiyorm delirecemm bu arada normand sen uo oynadınmı malachond wardı galiba uo oynadınızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Karakter seçme ekranı yine cımaya başladı ama kalkınca hala Dc ediyor girebilen olursa yazsın[signature][hline]Server :Xign NicK :volkann Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 login falied geçti şimdi hala dc verio pfffffff[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beyler ne oluyor yaa harpyden bi cıktım cıkıs o cıkıs:( kafayı yedircek ama artık hee...cöksede kurtulsak sunda offff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Dorudur Half Life 2 ve diablo 3 de geçen sene çıkıyodu mauahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: VW_, 04 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Aldığım son duyumlara göre Pazartesi günü Ke ile buluşma zamanı... Söylentinin gerçekçilik oranı %80 bilginiz olsun... balonlu acc ve %80 doğruluk payı hmmm... eheh şaka bi yana inşalla doğrudur.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 GELSİN ARTIK YAA BIKTIM VALLA İLALLAH DEDİTTİRDİ BU OYUN:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya arkadaşlar bu oyun gercekten bagımlılık uyuşturucu gibi sarıyorr insanıı şimdi esrarkeşleri daha iyi anlıyorm Ben bu sene öss ye girecemm 8 ay sonra yanii etrafta bir sürü baskı war dogalıyla... Benim dusundugum şeye baqın siz :)) Su öss den cıksamda rahat rahat ko felan oynasam :( gelecegimin derdinde deilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben askere gitmicem zaten 15 ayı doldurdum ko Da acemili brethde tamamladım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ciddi diyorum warmı benim gibi boyle başka diibine vurmuş ko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ko yüzünde ünv. yi 3 sene uzatdım desem ne derdin?[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1 sende benden derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: ReDBaRoNN, 04 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki: ciddi diyorum warmı benim gibi boyle başka diibine vurmuş ko? ko yüzünden tam 9 aydır ciddi bir şekilde evden çıktıgım yok hep bilgisayar başındayım hemen hemen her gün sabahlıyorum artık sabahları yatıp akşamları ko oynuyorum bu oyun yüzünden 15 kilo falan almışımdır :D daha ne diim insanın hayatını çok etkiliyo[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1 haftadır evden sadece bakkal için çıkıyorum balkona bile çıkmıyorum yakında havasızlıktan ölcem annemler fln da korkuyolar artık benden evde ölü gibi bilgisayar başında saatlerce :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oyuna girebildinizmi?? ya ben 8 ay ara werecem su öss den sonra ne planlarım war gece abyss kasacam pazar kurup yatacamm uyandıgımda abyssler satıLmış olacak ohh 20 milyon bir gecede sonra chitin işine girerizz:P cok hayallerim war:P bu arada 2 haftadır kız arkadaşımıda aramıyorum unutmuşum kendimden gecmişimm ayrıldık ondanda ama umrumda deil benim ko'm war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 girmiyo hala[signature][hline]insan zaaf göstermesse, şeytan icat yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar