Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya ne geyik yapıon ya eglencesıne takılıoz server yoq zaman gecsın dıye amma uzattın gıt baska yerde takıl hesap sorcana![signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 len olum bi git kalitesiz adamlarla ne muhabbet ediyon senin yasın kac bakalim ne mırıldanıyon sen[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 benmi?[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok sana deil su kaliteden bahseden eleman varya ona, nerden girdiyse araya neyse hala girebilen yokmu[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 durun bosverın kavgayı -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar hayırlı olsun ke test biiti bende bunun şerefine +6dark vaneyi +7 bastım sanırım charlarınız dc vermesini bunla bi ilgisi ola bilir sunu okuyun :D dc nın bır sebebi var sanırım[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 belkide ke geliyo !!![signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hea gelsın[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 henüz girebilen war mı acaba ,bi cevap lütfen eğer warsa :)[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aha şimdide failed diyo hep[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 . [Bu mesaj Buzi tarafından 04 Eylül 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Başlığı değiştirdim.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence server a birileri daldı dalış o dalış ke ile alakası yok sanırım[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Normand; Mümkünse imzanı sansürlermisin?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 04 Eylül 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ohoho gelio olum ?d[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hala server penceresinde "..... in agust" yazısını gördükçe sinirleniorum gelcekse gelsin gelmicekse yazmasınlar böle gaza getirici şeyler.. cıkcıkcık : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben az tv izliyim bare :D gelir birazdan inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gelirgelir trafik vardır gelirr[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben demin çıktım a1 e geçim die şimdi sokmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lucifer büük hata madem oyundasın ne çıkarsın bak sızlanıoruz burda girilmio die : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok abi yok birileri server e daldı bence ke falan gelmio[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben dedim ama Captain kunarbarl amcaya bak çıkıyorum birazdan girecem almassan kırarım kafanı die tamam gel de sen zaten o görevi yaptın dedi mauhauh ne alakaysa :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Baronda dc oldum...Yine öldük heralde :-) *%20 exp kaybetmeye emin adımlarla ilerler*[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 launcher de "login server connection failed" dio bende[signature][hline]traş ol abi desinler permatik kullan seni yesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi girion baron yerıne yanında harpy:D[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yok tutma ağlicaam...Yakında lvl4x lere düşcem imzayı da deiştircez....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar