janis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Herkese Selamlar, Shadawbane oynamış arkadaşlar beni tanırlar. (janisary) SB'den WoW'a geçen oyuncuların neredeyse tamamına yakına tekrar SB'ye dönüyor. Çünkü SB'deki PvP sistemi hiçbir oyunda yok şuan. Eğer sende tekrar SB'ye döneceksen veya SB'ye başlayacaksan ; şuan bizler TEST-Server'dayız. Oyunda 1 ay içinda yeni bir server açılacak ve Lore sistemine geçilecek. Yani her toon her guilde katılamıyor. Örneğin; chaos charter'dan yapılan bir guild : Race : Nephilim,Minator,Human,Aelfborn Class : Priest,Wizzard,Warrior,Scout,Doomsayer Bütün damnation oyuncuları tek bir guild altinda birleştik. (HoA,NC,SD,GH etc.) ve ADS ile LDS'de oyuna dönüyor,Newdawn oyuncularınin bazıları döndü. Suan Test Server'da olmamıza rağmen prime time'da 750 online oyuncu var. Real server açıldığında 1500 pop olması bekleniyor.Eğer oyuna girersen (test-server) benim nickim "janisa" . Detaylı bilgi için ; http://chronicle.ubi.com , Lore Sistemi hakkında bilgi için : www.sblore.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada vengefuler nickli arkadaş !! sen sakın tekrar dönme oyuna , sana feci kıl oldum.. insan bi "bye" der en azında oyundan çıkarken. Ged (shaerl) nerelerdesin? biranda kayboldun ortadan.. Sen gel tekrar SB'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124907 ben donmem bidaha SB ye :) hayrina ranger oynuyordum,feci ezilince kafam atti sildim direk oyunu. 1 ay free falan verirlerse belki install ederim tekrar :) hakkaten guzel pvpsi var oyunun ama reward sistemi yok pvpnin daocta oldugu gibi ,o yuzden bayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 musti bye diyemedim ama bir sor neden diyemedim:) ztn birakacaktim sb yi biliyosun acc a bi baktim 2 gün kalmis ondan sonra bir ay parasi daha cekiyolar o 2 gün icinde ztn girememistim bilgisayar problemi oldugu icin sonra acc kapandi ve seni ve erhan abiyi gorme sansim olmadi:) inan ne zamandir bunu düsünüyodum umarim affetmissindir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ama bakarsin lore acilinca oyunda karsina dikilmis senden template almak icin karsinda dikildigimi %70 gorebilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ayrica neden kıl oluyorsunki en son oynadigimzda sana karsi benim veya senin bana karsi bir problemin yoktu umarim yukarida soledigim nedeni goz onunde bulundurursun[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tamam kaan , anliyorum.. :) galiba 2-3 hafta daha test server sürer , bilemedin 1 ay, sonra açılır Real Server.. gelirsen benim nickleri biliyorsun. hepsi janis..... görüşmek üzere .. bu aralar bende pek online olmuyom , günde 1-2 saat , mine fights için sadece . test biraz bayıyor . sanki boşa kasıyomuşuz gibi :) herneyse kendine ii bak. Ged ; sen neden dönmicen ?? olum sen yanlış toonla oynamışssın oyunu, ranger gimp :p bak sor kaan'a huntress,warrior , scout nasil adam kesiyor :) [Bu mesaj janis tarafından 29 Ağustos 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hehe dogru huntress barbar ve warrior haric herseyi kesebiliyor bazen warrior bile kesiyor gercekten acayip bisi bu herkes onceden petsiz huntressmi olur gimp fln demislerdi simdi daha dogrusu onceden:) serverin yarisi huntressti ztn trackta 1-2 huntress var diyince millet saskina donuyor:) ya evac istiyor yada yapabilirse recall:D benimde bir tanr 63 huntessim vardi bu templateden millet beni pisikolojik bunalima soktu gimp bu bosuna ugrasmisin fln sildim sonra pisman oldum tabi bi baktim gimp diyenler aynisindan yapmaya kalktilar hatta sb hayatini bunla gecirmeye calistilar (erhan abi selamlar):)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 selam, kısa bir süreliğine bende oynamıştım. 2,5 ay kadar falan. bi tane thiefim birde centaur bişi vardı adını unuttum.sadece bi tane şehir savaşı görmüş olmama ve ortalama 400 civarında adam oyunda olduğu zamanlarda oynamama rağmen baya bi eğlenceli gelmişti. şimdi 1500 kişiden bahsediliyor eminim çok daha zevkli olucaktır.eski accountun mail adresini kaybettiğim için ynei bir account alıcam 25günlük deneme veriyor mmorpg.com. yeni acc. için netten son clienti download yaptığımız zaman toc için ekstra parayı da verdiğimizde, bir eksiğimiz oluyor mu? bir de şu eski restricted racelerin(minotour falan) kilidi artık kaldırıldı bildiğim kadarıyla dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://chronicle.ubi.com (shadowbane'in sayfası) 'dan free trial al. 1 ay ücretsiz, Kredi kartı bilgilerini veriyorsun o kadar. Daha sonra sürenin dolmasına yakın sana uyarı veriyor, eğer istersen hesabını devam ettiriyorsun ve daha sonraki her ay için 13$ kartından çekiliyor. Son olarak yeni başlayacak arkadaşlar , free Trial'i suan kullanmayın. Suan bizler Test Serverindayız. Diger Real Serverlarda oyuncu sayısı cok düsük. Cünkü herkes Test e hucum etmiş durumda. Ama sizler yeni açılcak olan serveri bekleyin.Tabi siz bilirsiniz .. Eğer oyuna gelirseniz www.soul-pk.de (bizim guild'in sayfası) 'ya girip apply yapın ve sonuna janisa (beni) 'yı tanıyorum gibisinden not düşün, ben sizi bulurum orda .Ne yapacagınız konusunda yardımcı olurum. Kendi başınıza cool takılmayın oyuna gelince , guild bulmanız imkansız , herkes düzenini kurmuş durumda , kimse yeni recruit yapmıyor. NoT : suan oynadıgımız test serverinda ve açılcak olan yeni serverda Lore Sistemi uygulanıyor. Bu nedenle char açmadan önce benimle irtibat kurunki, bizim guilde hangi Racelerin katılabiliceğini size anlatıyım. Suan bizler Chaos Charter kullanıyoruz fakat değiştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hey millet Mehmetcik adlı manyağı hatırlıyomusunuz :) Veya hing savaşını ? rpk guild vs birleşmiş guildler birbirine karşı olduu hani en az 500 kişi vardı hing adassında biz de öyle bişey yapalım hing tarzında RPK guildi kuralım tabi önce gelişip başka guildlerle birleşelim. Oyunu 1 yıl civarı oynadım ilk serverımda SD (societas daemonica) adlı en büyük guilde girmiştim.Sonra hing savaşında yanlışlıkla hingin ağacına tıklıyıp hinge girip charımı o gün kötü yola sokmuştum.Tabi historyde bu olay gözüktüğü için kimse guildine almamıştı ve bana charı sildirtmişti :D ÇoooooK özledim shadowbane i hız maymunu fare şeklinde bir rogue açmam lazım [signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 04 Eylül 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 freetrialde hala eskiden restricted olan ama şuan unlock edilmiş olması gereken centaur,minotour,aracoix'ı seçemiyorum.parayı verdiğimizde bu düzelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Faq da unlock olur gibisinden bişeyler yazıyordu sanırsam[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 04 Eylül 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar