elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [signature][hline]hep aynı çalıyosun mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 diş ağrısı çekiyor sanırım o kız. ağzına pamuk doldurmuş dişçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 acele cizilmis gibi.golgelendirme den yoksun kalmıs ic kısımlar.ve o saclardaki sanırım farklı renk olaraktan bisey yapmıssın ama daha cok bosluk gibi olmus.keci sakalı da :). hızlı yapılmıs bi calısma sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bilmiyorum o kısımlar bana boşluk gibi gelmiyor, gözüm alıştıgından mıdır nedir. olabilir ama. agzı da ultra simetrik yapmak istemedim, dişçiye falan gittigi yok yani. neyse dudak yamuk geldi tekrar baktım da, düzelttim. Bu arada orasının keçi sakalı gibi gozukmesinin sebebi contrast. Fotoğraf makinesiyle çekip koyduğumdan gıpgri oluyordu, hat falan hak getire. contrast falan vererek yırtmaya çalıştım.[signature][hline]hep aynı çalıyosun mike [Bu mesaj elvyn tarafından 31 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 daha ıı olabılırdı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ifadeler iyi ama...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çok farklı olmuş abi başka yorum yapamamda zaten ne hattime herkezin resmi kendine. Aaa içimde kalacak bide iyi bi tarz yakalamışsın bozma sakın bunu böle resim kursuna falan gidersin falan hocalar hemen dağıtırlar seni bune böle o olmamış bu olmamış derler sikkat etmelisin dikine git mke diyenlerin bence. Balarılarını dilerim he bide bunu yağlı boyaya geçirirsen ii bişi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 son resme takıldım ben küçük bi çocuk için gözleri yüzüne oranla çok ufak yetişkin bi insanınkilere oranla daha büyük olması gerekir ama genel olarak güzel... ikinci resim çok güzel...iyi bi karikatür ilk resim desen mi yoksa karikatür mü onu söylersen daha doğru bi eleştiri yapabilirim sanırım ps:foto denemelerini daha çok beğendiğimi söylemeden geçemiycem[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 elvyn'e güveniyoruz..çok daha iyileri gelecektir...ama foto konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum... kendimi kötü hissettim şimdi... resim çizemiyorum yaw...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar