MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya simdi söze nasıl girsem bilmiyorum ben onceden boyle degildim :( deli dolu bi cocuktum simdi ise bir işi yapmaya o kadar cok heveslendigim halde bir anda o işten nefret ediyorum ornegin gecenlerde istanbula gitmek icin can atıyordum biletimi aldım bavulumu aldım bi anda vazgectim simdi bi cıktıgım var onunla cıkmak icin can atıyordum simdi ise ondan nefret ediyorum 2 dk yanında durmak istemiyorum telefonla konusmak bile acı veriyor. nefret ediyorum ama ayrılamıyorumda mesela bilgisayarda mp3 leri toparliyim diorum 2 dk yapıyorum sıkılıyorum mesela odamdaki posterleri duzenliyim diorum cıkarıyorum sonra bi anda onları yırtarken buluyorum kendimi kafeye gitmek istiyorum ama kafeye gidince canım hiç bişey yapmamak istiyor buraya yaziyim diyorum ama yazarken vazgeciyorum BANA NE OLUYORRRRR :([signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence depresyona girmişsin.[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yaş ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya$ 17[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 normaldir[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya nasıl normal ya simdi bile oturuyorum disimdeki dolguyla ugrasıyorum kendimi camdan atasım geliyor sigara icesim geliyor içerken söndürüyorum bi anda nefret ediyorum offfffffff yaaaaaaaaaaaaaa harbi baydım yaa[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya kardeş. aynısı bende de var bu ara? üstelik görünürde hiçbi sorunum yok? yardım etsin biri ya..[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi ciddi bu bi iki sene oluo17-18 civari.. sonra geçip giido aynısını bende yaşadımda,gırgır modundan yaklaşın derim brs olaylara..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ergenlik..olur böyle dert etmemeye çalışın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 peki bu tur seyleri ufak caplı atlatabilmek icin bi öneriniz varmı ? cevremdeki insanlarıda üzüyorum elimde olmadan gecenin 3.30 da kız hungur hungur agladı telefonda[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 etrafına fazla zarar vermeden yaşamana devam etmeye çalış... düzelir... arada yine gelir, fekat alışırsın soora soora bana geliolar ordan biliyom[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bişeyler yaz-çiz içini boşalt rahatlarsın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 en sevdiiim şarkılar bile beynimi tırmalıyo böhühü[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya bak en basitinden o yazıp cizme mevzusunda bile gunlugu acıyorum baslıyorum yazmaya 2 satır geciyor hepsini karalıyom yırtıp atıyom hayattan bezmiş durumdayım HELP MEEEE[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aklıma su an en ii uyuymaya calis gelio[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: vinc_cavanagh, 04 Eylül 2005 04:46 tarihinde demiş ki: abi durum vahim gibi geldi bana ya bak mesela biraz once senin topicinde bile durduk yere sorun cıkardım buda cevreye verdigim zararlardan biri bıktım artık ya[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bişeyler çiz-karala-çiz-karala..oh ne güzel[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben açacaadım bu topiki üşeniyodum eray açmış. la bu mesajı yazarken de üşeniyorum. ellerim yazıyo yane[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yazdigin seyler hemen hemen herkezde olur belli zamanlarda... 1-2 yildir yasiyorum dedigin seyi fazlasiyla...Ben bu sene 19 a girdigime göre sende daha yasiycaksin 2 yilin var kafadan alismaya calis =) Ya ayrica tek tek farkediyodum sorunlari bende ama hepsini birden yazinca feci batti birden be bunalima sokucan benide simdi...Zor gelse bile o anda aklinda olan seyi yap tek çözüm bu... Ben mesala bu yaziyi yazmiycaktim..yaziyim dedim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Mantar, 04 Eylül 2005 04:48 tarihinde demiş ki: bişeyler çiz-karala-çiz-karala..oh ne güzel Kesinlikle ise yariyor...%100 diyebilirim hatta.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya benim için cok buyuk problem degil annemi babamı kardesimi hatta cıktıgım kızı yıpratıyorum bana olan sevgiyi köreltiyorum ya butun gun kız arkadasını dusunup kafeye cagırıp gelince onu yapmadıgın halde aldattıgını soylemek sonra aklın basına gelince yalan oldugunu anlatmaya calısmak allahım cıldırıyormuyum ne :S[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 insanlarla muhabbet etmeyi seven hoşsohbet dork gitti yerine herşeye yapmacık gülen hea diyip geçen dork geldi. nette olmuyor bu ama gerçekte konuşmaya bile üşeniyorum noldu bana ya acaip sosyal bi insandım. hala öyleyim ama konuşmaya üşenen bi insan oldum pöh[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu aralar sakın anathema dinlemeyin...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yaa git aç winampı iki saat bekle sonra listeden bul... çok uzun iş abi o boşver[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 rahat olun böyle anlarda derin nefes alın su için geçer[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar