Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunalımlardayım [ imdak pLz ]

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

ya simdi söze nasıl girsem bilmiyorum

ben onceden boyle degildim :(

deli dolu bi cocuktum simdi ise bir işi yapmaya o kadar cok heveslendigim halde bir anda o işten nefret ediyorum

ornegin gecenlerde istanbula gitmek icin can atıyordum biletimi aldım bavulumu aldım bi anda vazgectim

simdi bi cıktıgım var onunla cıkmak icin can atıyordum simdi ise ondan nefret ediyorum 2 dk yanında durmak istemiyorum telefonla konusmak bile acı veriyor. nefret ediyorum ama ayrılamıyorumda

mesela bilgisayarda mp3 leri toparliyim diorum 2 dk yapıyorum sıkılıyorum

mesela odamdaki posterleri duzenliyim diorum cıkarıyorum sonra bi anda onları yırtarken buluyorum kendimi

kafeye gitmek istiyorum ama kafeye gidince canım hiç bişey yapmamak istiyor

buraya yaziyim diyorum ama yazarken vazgeciyorum

BANA NE OLUYORRRRR :([signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdigin seyler hemen hemen herkezde olur belli zamanlarda...

1-2 yildir yasiyorum dedigin seyi fazlasiyla...Ben bu sene 19 a girdigime göre sende daha yasiycaksin 2 yilin var kafadan alismaya calis =)

Ya ayrica tek tek farkediyodum sorunlari bende ama hepsini birden yazinca feci batti birden be bunalima sokucan benide simdi...Zor gelse bile o anda aklinda olan seyi yap tek çözüm bu...

Ben mesala bu yaziyi yazmiycaktim..yaziyim dedim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 04 Eylül 2005 04:48 tarihinde demiş ki:
bişeyler çiz-karala-çiz-karala..oh ne güzel

Kesinlikle ise yariyor...%100 diyebilirim hatta.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim için cok buyuk problem degil

annemi babamı kardesimi hatta cıktıgım kızı yıpratıyorum bana olan sevgiyi köreltiyorum

ya butun gun kız arkadasını dusunup kafeye cagırıp gelince onu yapmadıgın halde aldattıgını soylemek sonra aklın basına gelince yalan oldugunu anlatmaya calısmak

allahım cıldırıyormuyum ne :S[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarla muhabbet etmeyi seven hoşsohbet dork gitti yerine herşeye yapmacık gülen hea diyip geçen dork geldi. nette olmuyor bu ama gerçekte konuşmaya bile üşeniyorum noldu bana ya acaip sosyal bi insandım. hala öyleyim ama konuşmaya üşenen bi insan oldum pöh[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...