LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Morte... :D[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 full throttle - ben max payne guybrush threepwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hepinize LoL diyorum, aramızda sanırım vampire bloodlines oynamamış insanlar var. Tabiki Vampire deki: SHERIFF ustune karakter yok. Adam tam bir ölüm makinesi karizma baktımı korkutuyor. Hele o kıpkırmızı gözleri yokmu bitiriyo beni. Hee bide kocaman vücudu var 3-5 metre arası zannedersem boyu. :D 2. Yine vampire bloodlines dan tremare clanının bayan karakteri!! Hele birde Full Bady armor giyince acayip karizmatik bir bayan oluyor simsiyah uzun partisösuyla gerçek bir dişi vampir, bloodryne diyen arkadaşlar var tremare clanının bayan karakterini oynayın anlıcaksınız. Yaptığı büyüler fln hele o blood boil isimli büyü tam bir iblis olduğunu açığa sürüyor. Mükkemmel yapmışlar. 3. olarak Punisher da çok piskopat geldi gözüme. SON SÖZ: VAMPIRE THE MASQUERADE: BLOODLINES [Bu mesaj quatro tarafından 30 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 commander keen :D[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tabiki guybrush treepwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: chagy, 30 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki: commander keen :D flashback oldum hastasıydım o oyunun küçükken. nedense çok çok hoşuma giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Slat, 30 Ağustos 2005 00:01 tarihinde demiş ki: şahin k. nayır hizmetçi kız[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Squall, Riona, Zed, Sage, Grayfox, Grom Hellscream, Arthas, Frog(Chorono hede diye bir oyun vardı eski birşeydi), Lynx, Solid.. Say say bitmez..[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Garrett / Thief serisi Var mı üstüne?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kain (soul reaver), 47 (hitman), illidian(warcraft), Jack ve Jenatte (Bloodlines), Bloodrayne in sadece demosunu oynasamda kızın karima süfer, Prince(Sands of Time), Gordon Freeman(HL), GTA III deki adamın adı tommy deildi galiba ama adam sessiz karizma hmmm bu kadar sanırım [Bu mesaj Earenwen tarafından 30 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ronaldinho(fm 05) Dirk Nowitzki(Nba 05) Desem döver misiniz?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 The Chosen One-Fallout2 Mountain King,Blood Mage-W3 Zeratul-SC[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben / Full Throttle Manuel Calavera / Grim Fandango Yunalesca / FF-X[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: LethE, 30 Ağustos 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Morte... :D Pis sapık :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 illiadan,thrall,Guybrush Treepwood,Grim Fandango,kain,raziel,Straht(neden oynunu yapm1olar ravenloft un mukemmel olab1l1r)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 illiadan is out there somewhere...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ha unuttum bi de Warden var wIII ten. "The victory shall be ours"[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Toledor, 30 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Vic marcus var yawrucum[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 he-man deki iskeletor.çizgi film karakteri ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 guy.brush[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dedektif fırtına[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 benim şu ana kadar en sevdiim karakter Harry Potter ve Çetesi dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bi de sonic ten Shadow var hani sonic'in kardeşi siyah olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Baldur's Gate-Korgan[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dmc-dante FF-Aaron Xenosaga-Chaos Jr[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar