Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Omerta Türkçe Version Çıktı!

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

www.barafranca.com
bildiğiniz gibi online mafya oyununun sonunda türkçesi çıktı. şahsen ben bekliyordum uzun zamandır. şimdi ise kasıyorum böyle kendi kendime 5 gün oldu oynuyalı. gayet zevk alarak oynuyorum. ogame'den daha güzel bence..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

yok be 1 ay oldu türkçe versiyonu cıkalı =)
atıp tutmayın hemen.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla 3 gün kasdık. lvl4 olduk 10 dk sonra kestiler :( naabcaz ya. zırhlı arabam vardı, koruma da vardı, silah da vardı, kursun yelek ve kurşun da vardı daha naabam ya. :(
taktik pls ve ölen adam neden geri gelmiyor. çok saçma oluyor ya. kastın dielim lvl6 sın çat kesiyorlar. nerde noob koruma (48 saat hiç bişi)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 21 Ağustos 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
ya valla 3 gün kasdık. lvl4 olduk 10 dk sonra kestiler :( naabcaz ya. zırhlı arabam vardı, koruma da vardı, silah da vardı, kursun yelek ve kurşun da vardı daha naabam ya. :(
taktik pls ve ölen adam neden geri gelmiyor. çok saçma oluyor ya. kastın dielim lvl6 sın çat kesiyorlar. nerde noob koruma (48 saat hiç bişi)
seviye +1/-1 seni kesebilir ayrica bildigim kadariyla ayarlar bolumunde defans mantigi diye bir bolum var sana sikan adama nasil cevap vericegine karsilik eger sen hic birseyi isaretlemediysen mefta olman cok dogal :) bence dedigim ayari kontrol et hatta dur senin icin girip bakiyim :D oyundaki en onemli mevzu aslinda

[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben orayı görmüştüm de daha yeni başladım diye oynamamıştım sonra lvl atlayınca da aklıma gelmedi deiştirmek, tüh. yine de 1-2 sorum var
1. sığınağa girdik diyelim 6 saatlik oyunda olduğumuz veya olmadığımız zaman yani her zaman o 6saat azalıyor mu gitgide.
2. oyunda olduğumuz zaman saldırı alacağımıza dair mesaj alıp sığınağa girmek felan yok mu, eğer yoksa gecelik sığınağa girmek de saçma, sen gir sığınağa çıktığın gibi yatırsınlar seni online iken.
3. bir çatışamda (1v1) muhakka bir kişi ölüyor mu yoksa berabere veya çatışmadan kaçmak gibi şeyler var mı ve nasıl oluyor çünkü ben suç işledim sonra araba çalma butonuna bastım 1 saniye önce suç işlediğim adam 1 sn sonra öldünüz yazıyor.
4. zırhlı lincoln ve korumamız ve ceketimiz var daha nabalım yau :P neden uyarı almıyoruz ki, ogame de süper baktın karşıdan filo geliyor kaçıyorsun ve bu nedenle 10dk de bir oyunu kontrol etmen gerekiyor.
teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

birisini vumak aslinda dedigin gibi kolay degil ilk once dedektif tutuyorsun ve cok ucuz degil soliyim dedektif sayisi nekadar coksa bulma sansinda okadar cok oluyor, surekli sehir gezmek (ucak alirsaniz travel 30dk a kadar dusuyor bence alin derim), hapse dusmemek gerekiyor.(Mesela ben hapisteki nicklere bakip sadece bulundugum sehirde dedektif tutup elemani indiriyordum). Uzerinizde fazla para tasimak intihardir buda ayri bir konu :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

dedktif tutumayı felan biliyorum ama şehir gezmek benim de aklıma geldi ve yapacam. saat başı şehir deiştircem de bana şu sığınak hakkında bilgi lütfen. bir de polise rüşvet verip arabayı çalınmaktan okruma hakkında bilgi lütfen.

bu arada ıyunda faq var ingilizce ama biraz özeti gibi türkçesi de var
biraz baktın mı bulunuyor, direkt lin yok faq a giriyorsun felan bi daha bastığına türkçe oluyor sanırım.

ilk 1-2 gün direkt eziksin lvl3ün ortalarında lvl4 de başlıyor asıl mevzu 2-3 çalışından birinde kapıyorsun arabayı, kuyumcudan aşşa soymuyorsun. bide lvl4 olunca yine lvl4 ve üstü bir arkadaşınla e5 i basabilyorsun. biz yapacaktık ki lvl4 düm arkı bekliodum %80 di çat kestilar beni. VAlla ilk 48 saat ölümsüzlüğü süper kullanmak lazım. 2 koruma tutmak felan falan ve dier her türlü şeyi almak lazım[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

rusvet, siginak bunlar bence hikaye gereksiz seyler para kazanmak icin araba calin, uyusturucu satin sehir degistirdikce uyusturucu fiyatlarida degisiyor ucuzken alip pahaliya satmaya bakin.Suclar konusundada sadece 100mt atisi yapin yapinki ks gelsin lvl arttikca araba calma sansiniz artiyor.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bence oyun içinde hepimiz arkadaş listemize birbirimizi ekliyelim bir birlik olusturalım..
İleride aile'de kurabiliriz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyun ilk başta baya sıkıcı çalamıyorsun edemiyorsun vs vs.
Ama 4. seviyeye falan gelince artık çalmaya başlıyorsun arabaları soygunlar yapıyorsun zevki çıkıyor hafiften, ama seviye arttıkça düşmanların seni vurmaya çalışıyor :)
ve bi bakmışın 7 veya 8. seviye oldun mu gebermişin... Sonra oyuna bi ton küfür ediyorsun[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...