Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SKİN

HEYYT

Öne çıkan mesajlar

ya bu sayfalar bende nie açılmıo resimleri göremiorum[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha horace güzeldi. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

pek güzel değil bence çok basit kalmış skin
türkçenin bu olayından nefret ediyortum yabancı kelimeleri bile kendi dilimize müthiş bir anlamda katabilioruz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

Skin olarak basit ama karmaşık olmasına hiç gerek yok. Böylesini tercih ederim

Bu arada imla manyağınız Kendercik'ten (sanki her zaman kusursuz uyarım da!) not: "Duva" değil "Dua" yazılır!!!

Bi de Horace için ROFL!... feci imza değiştiresim geldi. O mesajı sonsuza dek yaşatmak lazım (:[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
(imza yapanı öldürürüm)[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

imza yapmassam çatlarım!

ayrıca linki kopyalayıp yapıştırmak gerekiyo tepeye.[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben dayanamicam kalıcı olarak imzaya koydum. :-P[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
[hline]
said:
horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
(imza yapanı öldürürüm

[Bu mesaj nightstalker tarafından 16 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...