Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz dövüş oyunu

Tekken

Öne çıkan mesajlar

Bikini Karate Babes! eheheee. yok yok o değil. Street Fighter 2 hatta favori karakterim Vega'dır. İnsanlara atari makinası başında az cinnet geçirtmemişimdir hehe.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

Mortal combat 3 Trology de superdi ya. Dunya kadar karakter vardi. İsmini yanlis hatirlamiyosam favorim: Kabal di.

Not: (Trology) kelimesini dogrumu yanlişmi yazdim bilmiyorum oynamayali cok oldu :p[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 31 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Masticore tarafından 31 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tekken Tag'ı Tek Geçerim Diğer Oyunları Daha Gerçekçi Olsada Tekken Tagın Bir Adamala(Örnek:Heiachi) uçurup diğer adamla vurması çok zevklio oluodu.(aparkat)

2 kişinin kombinasyonu hele hikayeye göre dost iki kişinin kombinasyonuna diyecek yok oyunda.

Bence Tekken Tag Hayatım Boyunca Oynadığım En Güzel Dövüş Oyunu Ve Öyle Kalıcak.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...