Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Beyler geçenler ares de dolaşıom sap sap birden karşıma bir pencere çıktı ama pm penceresi dii Knight Online a ait bir pencere.." Who are you? Why following me ? " başka bişey yazmıyodu pencerede sadece Ok seçeneğin vardı bende ilkkez karşılaştığım için Hack unusuru olabiliri diye yüymeye devam ettim basmadan..Bu nu kim göndermiş olabiliri daha önce karşılaşan varmı bu yazıyla acaba Bu arada o sırada baktım önümde kimse yoktu takip ettiğim kimse fln .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Abi nasıl yani pm gibi gelio ve Ok seçeneği mi? var ilginç hack türevi birşey olabilir Ok a tıkladığında bir bağlantı..[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 who are you.why fallow me; diyen şahıs maradondaki nashira aynısını diyor.sen ona tıklayıp lag yüzünden sonradan ekranına gelmesin;belki başkalarıda diyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sapıkmısın sen neden nashirayı takip ediyosun:)[signature][hline]NAME:vvarlock_35 NATİON:karus LVL:64 NP:32xxx CLAN:almelibre2 SERVER:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: vvarlock, 03 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: sapıkmısın sen neden nashirayı takip ediyosun:) afafafafafafa :D[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / Ares (Human) Level....: 61 / 55 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: vvarlock, 03 Eylül 2005 21:43 tarihinde demiş ki: sapıkmısın sen neden nashirayı takip ediyosun:) :) cidden ilgin. miş :) ben de garipsedim[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mauahuh harbi ha ondan mı acaba :P demekki küçüklükten beri nashiraya karşı ilgim vardı mauauh :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lucifer konustum orgsa olur dio nashira gıllı erkeklerden hoslanıomus orgsan git benım yolladımı sole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Orcum abi Pis kıl vardır Extrada trina piece kullanarak +7 yaparım kılları sorun olmaz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi bu iş olur ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 artık follow me i love u canım die msg gelir işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi bi resim var koymam lazım msn versin biri ona atım o koysun ben koyamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Lucifer, 04 Eylül 2005 02:11 tarihinde demiş ki: artık follow me i love u canım die msg gelir işallah :D :D :D lolllllllllllllllllllll :)))[signature][hline]Name...: crazyakrep / akreps Job......: Elemantel Lord/Ice / rogue Server..: Ares (ORC) / Ares (Human) Level....: 61 / 55 Clan.....: AlmaLibre / Puma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ulan oyun akıl bıramadı adamda valla Aresi satın alacam yakında sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 muahahahahahahhahah ulan karnıma agrı girdi gece gece. nasıl yusufladın allah bilir ahahahah omg hax!!![signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 [email protected] su msne gelsin biri resim verıcem buraya koyun plssssssssssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 nashiranın çıplak pozları varsa bozuşuruz bak yengen olur :D bende yok msn kusr bakma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 http://img386.imageshack.us/my.php?image=evlilik11iq15rr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 becerebildimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 becermişinde bu resim var moruk zaten :)[signature][hline]Gerdek gecesinin fotoları varsa alabiliriz ama mauah [Bu mesaj Lucifer tarafından 04 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yaptım yerine... *Malach ?? Hala yatmadın mı sen ?? *[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Skill penceresinde konfetti var :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizde gece gece bekliyoduk malach gelsede bize resimin linkini koysa diye[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sen istedin de ne zmn gelmedim ? İste ben tıp die damliiim...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ke gelınce bizdede bole olaylar olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar