FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaslar www.woweuope.com/en den odemeye yapamıyorum kredi kartıyla az once baska bı sıteden bı urun satın aldım lıtmıt de var ama odeme yapıcahım zaman cvc kodu ıle kredi kartı numarası yanlıs dıyor 3 kere gırdım yanlıs dedı sımdı 24 saat sonra denıyın dıyor bu ne ayaktır bı bılgısı olan varmıdır yada bu konuyla ılgili nereye basvursam hızlıca cvp gelır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Cvv nosunu tam olarak biliyosun demi son 3 rakam değil arkasında yazıyo :) %90 biliyosundur ama bi sorayım dedim ben hiç karşılaşmadım böle problemle.[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 baba bılıyorum arkasında yazan 3 haneli numara kafayı yedım yaaa nedır bu sorun anlayamadım walla? tahmınızın varmı[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 wowun sitesinde teknik sorunlar bolumunde sabit baslik var. genel bir sorun sanirim. su anda giremiyorum siteye ama adam yanlis hatirlamiyorsam soyle bir yontem onermisti: cvv kodunu yazmadan deneyin hata verecek o zaman kodu yazin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hımm bı dedıhını denıyım ama 3 kez yanlıs gırdıhım ıcın onaylayınca direk 24 saat sonra deneyın dıyo[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oda olmuyo dostum yok[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben de yaptım ödeme, kabul etti, account active gözüküyor ama ödemedin diyor loginde. Mail attım, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben Bonus kart ile odeme yaparken boyle bir sorunla karşılaşmıştım , sorun kartın usd yada euro uzerinden odememe yapamamasiydi (idefixe'den alış veriş yapıyordum).Daha sonra cardfinans ile ödeme yapmaya başladım hiçbir sorun yaşamadım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cv bazi kartlarda 3 bazilarinda 4 hane girmek gerekiyor . dikkatinize . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bonus Card kullanıyorum da ilk değil ki ödemem, hep sorunsuz şekilde yapıyordu ödemeleri euro bazında.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: FanTasTiC, 03 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Arkadaslar www.woweuope.com/en den odemeye yapamıyorum kredi kartıyla az once baska bı sıteden bı urun satın aldım lıtmıt de var ama odeme yapıcahım zaman cvc kodu ıle kredi kartı numarası yanlıs dıyor 3 kere gırdım yanlıs dedı sımdı 24 saat sonra denıyın dıyor bu ne ayaktır bı bılgısı olan varmıdır yada bu konuyla ılgili nereye basvursam hızlıca cvp gelır?? Banada aynı olmuştu mail atmıştım "bir şey yapamayız 24 saat sonra deneyin.. şunları şunları yapın yazmışlardı (bildiğimiz kurallar)"[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Ragnaros - Mosad Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 master/visa buna dikkat edin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben accountuma giriş bile yapamıyorum (Lag sorunsalı başladığından beri.). Bakalım ödeme zamanı gelince napıcam :)[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dada ordamısn abı sana bısı soracakdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kardın kime ait olduğunu falan doğru yazdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Limit dolmuş olmasın? Arkadaşa aynısı 2 gün önce oldu baktık kartın limiti dolmuş =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 baba herseyı kontrol ettım ama arkadasın dedıgı olay dıkkatımı cektı benım bonus card ondan oluyo olabılır cunku daha once hep farklı kartla oduyordum catır catır halledıyodum bonusu denıyım dedım bok oldu sanırım bonusdan olabılır[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar