Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odeme Yapamıyorum..

FanTasTiC

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar www.woweuope.com/en den odemeye yapamıyorum kredi kartıyla az once baska bı sıteden bı urun satın aldım lıtmıt de var ama odeme yapıcahım zaman cvc kodu ıle kredi kartı numarası yanlıs dıyor 3 kere gırdım yanlıs dedı sımdı 24 saat sonra denıyın dıyor bu ne ayaktır bı bılgısı olan varmıdır yada bu konuyla ılgili nereye basvursam hızlıca cvp gelır??
Sosyal ağlarda paylaş

Cvv nosunu tam olarak biliyosun demi
son 3 rakam değil arkasında yazıyo :)
%90 biliyosundur ama bi sorayım dedim
ben hiç karşılaşmadım böle problemle.[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FanTasTiC, 03 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar www.woweuope.com/en den odemeye yapamıyorum kredi kartıyla az once baska bı sıteden bı urun satın aldım lıtmıt de var ama odeme yapıcahım zaman cvc kodu ıle kredi kartı numarası yanlıs dıyor 3 kere gırdım yanlıs dedı sımdı 24 saat sonra denıyın dıyor bu ne ayaktır bı bılgısı olan varmıdır yada bu konuyla ılgili nereye basvursam hızlıca cvp gelır??

Banada aynı olmuştu mail atmıştım "bir şey yapamayız 24 saat sonra deneyin.. şunları şunları yapın yazmışlardı (bildiğimiz kurallar)"[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin
Ragnaros - Mosad Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

Limit dolmuş olmasın? Arkadaşa aynısı 2 gün önce oldu baktık kartın limiti dolmuş =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

baba herseyı kontrol ettım ama arkadasın dedıgı olay dıkkatımı cektı benım bonus card ondan oluyo olabılır cunku daha once hep farklı kartla oduyordum catır catır halledıyodum bonusu denıyım dedım bok oldu sanırım bonusdan olabılır[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...