WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bi müzik cd si indirdim dd5.1 die içinden bi cd image ı çıktı onu cd falan yaptım virtuel cd-rom la falan açtım ama ses alamıyom sırf cızırtı çıkıyo onu nasıl halledicam acaba codec falanmı bide içinden böle bi yazı çıktı :) Just burn the Image onto a nice cdr and pop it into your cd player/dvd player who MUST be hooked up digitally to a Dolby Digital 5.1 reciever. If you don´t have one, DON´T PLAY THIS DISK! YOU RISK DESTROYING YOUR EQUIPMENT! So be sure to have anything hooked up right bevore you try this :) dolby digital falan diyoda bunu bilgisayarda başka bişekilde alabilirmiyim 5.1 ses kartı = audigy 2 (dolby digital destekli falan) hoparlör = inspire 6600 (6.1)[hline]King Of Chaos
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 dd 5.1=Dolby Digital 5.1 dvd audio filan hiçbirimiz böyle bişiin yazıldığı görmedik[hline]MAN WHO WALKS ALONE
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tamam öleyse dolby digital sesi nasıl alırım sees kartının öle bi özelliği war ama digital hoparlör yok :) dvd audio da war ses kartıyla geldi öle bi cd ama ayrı bişi demekki[hline]King Of Chaos
deviL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 creative surround mixerdan Advanced e gideceksin, orda Dolby Digital (AC3) Decoding'i acacaksin, ayrica hoparlorlerinin dijital olarak baglanmis olmasi gerekiyor sanirim
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 orda ac3 le alakalı biş bulamadım bide analog hoparlörden ses alamayızmı bi decoging ile falan çünkü ac3 codecli divx çalışıyo[hline]King Of Chaos
xagon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bilgisayarda dinlemek icin Dolby Digital 5.1 AudioCD mi download ettin? :) Tamam peki. Ses sistemin harikulade olmali?[hline]XaGoN - www.xagon.net
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 gördüm indirdim :) kablo olunca koymadı ses sistemide fena deil 6+1 bi creative war güsel bişi :D[hline]King Of Chaos
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 dvd auido daha yuksek ornekleme frekansina sahip dvd demek (mp3lerde khz ile belirtilen sey)[hline]
Öne çıkan mesajlar