olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evt ya genel bugun Bl ve diger bi kac serverda gezindim ama ortalama 9000 latency le azımın payını alıp wow u hemen ctrl+alt+del vasıtasıyla kapatım bilgisayarın fişini çektim şimdi homecomputer oynuom televizyondaa oohh süper valla 90 tank falan :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ÖL BLIZZ[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wow saks :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 REZALET!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hacklendi mi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 böff delircem ya yijne attı[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 LOL.Wendigonun araya laf serpiştirmesini takip ettimde sinirim geçti :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eskiden uo oynardım para vermeden. Lag olunca (serverın ismi de uygundu) nebulag derdik. Şimdi para ödeyip oynuyorum yine lagvar. Ne ...tan iş anlamadım.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 patch gelsede rahatlasak ne zaman gelior ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne zaman geliceği belli değil , bugun zaten giremedim test serverlarına , bu arada Zul'grub denilen mekan biraz kasış olmuş gibi geldi bana belkide testte oynayan çoğu kişinin başka sınıflarda karakter açmalarındandır ama yani özellikle yarasalı bölüm biraz fazla mob içeriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lag sürekli olcak belki yeni patchle biraz daha azalttık demek için yapıyo blizz :) Blizz bu herşey beklenir bu arada lag sorunu hala devem ediyo blde[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 YAN BLIZZ[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ÖL BLIZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 59 olur olmaz çıktım. instant büyüleri 3-5 sn de cast etmek can sıkıyo.[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 blizz yeni patchde her sınıfa talent ekliomuş.instant spellerin yapılma süresini 7 sn den 3 sn ye indiriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar