Darkknight689 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beyler netten oynamak için gereken versiyonu nerden indirebilirim aceba?? ve indirince nası oynandını anlatırsanız çok sevinirim şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 www.soldat.prv.pl den yüklediğin versiyonu zaten orjinal versiyonu. Oyunu açıyosun, yukardan 2. seçeneğe geliyosun orda Ip, port yeri filan var ordan serverı yazıyosun join game den giriyosun Ekstra bişiy yüklemene gerek yok. Ha, dersen ben bu oyunu yapanlara acaip saygı duydum, okadar uğraşmış didinmişler biz oynayalım diye oyun yapmışlar, bari 3-5 kuruş katkımız olsun dersen, 9$ verip register ettirebilirsin.Ancak birkaç seçeneğin dışında bi özellik olmuyo.Bide Jetpack alevinin rengini ayarlıyabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 en önemli özelliği olan jetpack alevi ve mp3 kayıtla beraber geliyor :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkknight689 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 saolun girebildim artk birlikte oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar