Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enzo

aente

Öne çıkan mesajlar

Ferrarin bu son göz bebegi hakkındaki gorusleriniz nedir ne diildir?
bu iç gıcıklayıcı aka iç geçirtici arabanın teknik özellikleride oldukca saglam:
Maximum speed 217,5 mph *
0-62 mph 3,65 s
0-400 m 11 s
0-1,000 m 19,6 s

bu canavarın fotografları ve detaylı bilgileri icin:

Enzo

sadece 399 tane uretilecek bu superstar ın sahiplerinin maddi ve aldıktan sonraki manevi durumları nasıldır acaba?

allah tüm paticik tafyasına nasip etsin isallaaa :)[hline]aente is alone on this way..
aente as known as banshee..
Sosyal ağlarda paylaş

paradan fazlasını istiyolar... Düzenli Ferrari müşterisi olman gerekiyo, (wtf?!?!) bir F40 bir F50 elinde bulunması gerekiyo ve en az 3 ferrarin olması gerekiyo... (ha Ferrari kara listesinde olmaman gerekiyo...)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 11 July 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
paradan fazlasını istiyolar... Düzenli Ferrari müşterisi olman gerekiyo, (wtf?!?!) bir F40 bir F50 elinde bulunması gerekiyo ve en az 3 ferrarin olması gerekiyo... (ha Ferrari kara listesinde olmaman gerekiyo...)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

Biliyorum bunları F50 çıktığında gazetelerde falan yazmışlardı... Ferrari'nin çok özel arabalarını almak gerçekten kasıntı iş...

Peki kimse düşünmemiş mi? 3 tane ferrari aldıktan sonra bi de bunu alacak paraya dünyada 399 kişi sahip mi diye... Eveeet düşünmüşlerdir *gözleri şaşı bakmaya başlar* Tabii ki düşündüler bize nispet olsun diye yapıyo adamlar... Zın zın zın zın....

Şaka falan bi kenara allah sahibine nasip etsin bu arabayı, güle güle kullansın.[hline]:D
Sosyal ağlarda paylaş

Allah kahretsin 0-400m nasıl 11 saniye olur yaaaa... :hrr:

Ama Camaro ZL1 bile 10 saniyede kalkıyorsa. (ki 9.3 litre 770 bg bir araba). Kahrolsun modcular. 370 yapacağına 320 yapsın 10 saniyeden aşağı kalksın emi. Adam gibi şanzıman koysanıza :yapma:

*!Enzoya kısa oranlı şanzıman aramaya başlar*

[Bu mesaj Mino tarafından 13 July 2003 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw yol tutuşuna bir şey demiyorum aracın. Pist aracı olduğu tipinden belli. Ama bu kadar atak araba 0-400 ü 10 saniyede yapmalı. 660 beygir diyorsun. 0-100 ü 3.65 diyorsun. Kalkması lazım.

Sonuçta Camaro daha büyük bir hüsran. sen git 9 litre motor koy ondan sonra 10 un altına ineme :hrr: ayıp değil mi? Ağırlık olsa bile aracın 800 nm torkla bir yerlere varabilmesi gerekir.

Ferrari kalkışta bu kadar iyiyken ne oluyor da 400m de saçmalıyor sinirimi bozan bu. Vites oranları ekonomi için yapılmış değil ya. 1250 kg ve 660 beygirle çok iyi kalkması lazım aracın.

Camaro gibi Amerikan Muscle'lar zaten düzlük arabası. O güçle viraja girse zaten hurdaya çıkar araç. Zaten altı yüksek. Ağırlık dengesi zaten motordan dolayı kötü. Amerikanlardan yol tutuş olarak ancak Viper ve Corvette Z06 pistte baş edebiliyorlarmış. Viper zaten 8.0 litre ve süspansiyon araçta yok gibiymiş. Corvette de kasadan anca kazanıyordur (Fiber-Glass)

Supercars.net te bir tartışıyorlar zaten konuları. Sandalyeden düşüyorum gülmekten.

[Bu mesaj Mino tarafından 13 July 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sanırım arabanın devasa downforce'undan kaynaklanıyo... Ferrari F50 için belli bi hıza geldikten sonra (son hız deil bu) yol ters olsa bile düşmez bu araba diodu mühendisleri... Ayrıca da bu alet F50nin yaklaşık 2 katı downforce'a sahip.

PS: hey allaım nası becerdim bunu yapmayı?!?

[hline][i] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 13 July 2003 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus demiş ki:
Ama dünya 399 tane 3 ferrasi olan insan yok sanırım =)[hline]

ehe merak etme vardır.istanbul'da tam5 tane,-evet doğru- 5 tane diablo su olan varmış. üstelik söylediğim uydurma felan diyil çünkü bunu gören,duyan,sahibi tarafından resimleri verilen birisinden duydum. (hatta ben sarı olanını gördüm:) )[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

OHAHAA olm videosunu görene kadar sabret kazaadan ara... Tiff kullanıyo aaabii :) alet bayaa ii hakkaten karizma duruyo resimlerdeki gibi deil...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 16 July 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...