Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @1. msj: yok artık? $u saatten sonra kimin ba$kan olucagından ziyade borcların kapanması ve transfer butcesı daha cok ılgılendırıyordur gs lileri bence.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sabonis ben misli knustum cunku tam olarak emin deildim solediklerimden.. eger bilioms gbi knussaydım ve ole bisi olmadıgı ortaya cıksaydı daha ktu olrdu. hcbi zman gs'ye aziz yıldırım gbi bi baskan gelemz. hcbi galatasaraylıda bunu kabul etmez..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ulusoy da o kadar para varmı acap:p kendi halinde bi dewlet memuruydu:p[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ulusoy =) bu adı yeter birkaç otobüs verse yeter[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ulusoy böle bişey düşünüyosa bile ona kimse destek vermez gs de bu tür kişiler başkanlık yapamaz liseli zırvası devam eder martta canaydın yönetimine 2-3 değişik isim alır bikaç projeyi göz boyamak için harekete geçirir ve gene seçilir bizi de tekrar sancı dolu transfer dönemleri bekler[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Taraftar seçmyo zaten bi oylama yapılmıştı %80 Cansun %20 Canaydın almıştı taraftarlar arasında fakat Ergün Gürsoy gibi GS kongre üyeleri arasında birçok yandaşı olan bi adamı yönetime getirdi diye , Kongre'den yine Canaydın çıkmıştı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulusoy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tamam arkadaşlar göreve geliyorum. Yeter ki cim-bom kurtulsun asiye gibi. Ben kendimi feda etmeye hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 puhaha :)[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 artık bi dünya yıldızı da getirirsin takıma:)[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Trasty, 31 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Komik .. [signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sevmediğim insanların başında ulusoy 1. veya 2.dir[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar