darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 öle bı hale geldıkkı ares serverlerınde eslentta normalda 2 spot vardır harpy ıcın bıs 3 cuyu ve gecen gunde 4 uncu spotu yaptık yanı ohaa cuss bu kadarmı ks yapılır ne yapalım bı spotta 40 kısı olunca:P yapcak baska bısı bulamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 40 ? bi spotta 100 kişi olsa "aa bugün az ks var" deniyo[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 o kadar çok ks varki kutu kime açılcağını şaşırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mtakuso zuhahua :D olm bgn bi party kurduk berasmuta huehe 4 novacı (hero286 mees panna vede hlk bide ben :DD arkadasım olmasalardı giremezdim emma ... :D ) 4 tanede ksci herifler o kadar asmıski kendilerini o kadar seri atıorlarki 4 novacı varken ve ben varken aldımız exp bi arada 3600 e düştü ama sonra bizde turbolastık 8500 die :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ks de uzmanlaşmışlar adamlar nova cı dinlemiolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizde kimseye kutu açılmıyo ki. kimseye xp gelmiyo zaten kutu açacak kadar. o kadar kalabalık ki parti başı 1k xp. kutu kime açıldı diye soranlar oluyo. kimseden cvp yok[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya abı ınanın 4 gundur kasamıyorum bu kadarda olmas ıbre takıldı :P gıtmıor harpy dıos ana baba gunu zaten artık harpy gıtmeden önce soruos durum nasıl ana baba gunu bun abı care bulmalı gecen mesela ıkı saglam mage areste resmen ks yaptılar :P nova cı ıkısıde clan larımı tecno dıye bı clandan nıklerıde yasardım ama olmuor ıste .....yuh yane be adam 62 mage cz de takılması lazım gelmıs ben gıbı ezıklrlle ugrasıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sen nediyosun ben yeni adam açmıştım worm kescem adam inadına benim daldıım şeyi kesio.wormlerde bile ks var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hauhauahauahauahuauah hıc gulecem yoktu hahqahahaaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bide partydeyim lvl 1 deyken provoke var moradonu toplayıp getirio infernocu da vasrmış o da inferno atıo 2 lvl atlıom lvl 1i iki tane 45+ kastırıo vay beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben daha dün harpy deydim kim ks yaptı biliyonuz mu jade_real koskoca patriot clan başkanı ks yapıyo gittik abla şöle abla böle ama mesaj yazan kim tınlamadı bile lanet olsun[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 size beramustan örnek veriym adam eslantta gelmiş haritayı bilmiyo takip ediyo birini ks ne bilmiyo ben soruyom adama ben:lvl kaçtı canım xxx:41 ben:canım sen burda partty yapma seni ilerde almazlar bak ash kinght diye bi yer var oraya git ( dedim adam bana ) xxx:abi boşver bura ii clanda gelecek birazdan party yapcaz diyo ya TABİİ KAFAYI YEDİM ( ALLAH TAN 50 + BİRAZ DAha akıllı)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 daha konuşmaya gerek yok zaten ks her zaman var.moradondada var heryerde var.şu ana kadar bi tek abyssde ks görmedim.ama ordada o kadar çok insan varki blizzardı atana kadar cave leech kalmamaış oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cz harpy nin yerini hiçbirşey tutmaz eslant ta bu ks yapanlarında kendılerıne saygısı oldugunu dusunmuyorum cunku yedikleri küfür ün haddi hesabi yok sahsen ben xigenon da iken paso harpy kasardım ana avrat düzde giderdim sonucta ben orada saatlerce duruyorum amelenın bırı geliyor herkesin emeğine sıçıyor[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 geçende estlantta partydeyiz partyde 4 paper 1pet mage var ben buffer ve voker swifter varız sonra kasmaya başladık 1.slotta o kdr ksci varki 4 paper bile işe yaramadı adamlar en sonunda 1.5k exp(ben 64üm aldığım ex,normal lvl 60 olunca 3k alıyosun yani)e dayanamayıp çekip gittiler czye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar