Revenant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bugun gecti oyun elime ama Rarli nasi kuruyoruz bunu? Kurayim dedim 6 cdde en sonra hata verdi hddye atarken.. Rarlari atiyoruz ustune bide Setupmi yapiyoruz? rarlar zaten 4gb falan tutuo oyunda bi 3 tutsa 7gb? yardim edicek varsa makbule gecer.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 up...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bendeki 2 rar şeklindeydi. hata veriyodu once hardiske atıyodun düzeliyodu yada öyle bişi.. 2 rar ı da aynı yere açıcan..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 6 cd 1. cdde cutscene error verio ufak bi tane digerleri calisio seninki nasil bi errordu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hallettim,simdi baska bi sorunum var.. Oyunu kurdum giriyo nvidia falan reklamlari gosteriyo tam ana menuye gelirken pat diye error verip desktop'a atiyo.. Nasil halledebilirim bu sorunu bilen varmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar