Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 eheh Ama hiçbi zaman selamlaşma bölümüne bişey yazmamıştım. içimde kalmasın diye. ilerde sorun olur psikolojik fln. Allah korusun.[hline]Millet güzel güzel imzalar buluyo. Ben bulamıyom diye ağlıyom. Çok istiyom bulamıyom ağlıyom. Bugün yine ağladım. Yine bulamadım. Ağladım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 daha doğru dürüst bi imzan yok bi de psikolojik raatsızlıktan bahsediyosun... cık cık..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 BÖHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜHÜHÜHÜÜÜü :([hline]Millet güzel güzel imzalar buluyo. Ben bulamıyom diye ağlıyom. Çok istiyom bulamıyom ağlıyom. Bugün yine ağladım. Yine bulamadım. Ağladım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 paticikte bi vitamin hapımız eksikti :)) Hoşgeldin.[hline]ALI G. MY BITCH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Hoşgeldin Suprdayn, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin.Bu arada yeni açılan patinaj Bölümüne bakabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. have fun.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 beğendiğin bir müzik sözünü bul burdan sornada copy/paste.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ehu o da oldu hapsız kalmadık[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ehe balonsuz selam vermek yassah :p[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 iyi ama bu balonlar da 3-5 mesaj bile dayanmıyor hemencik patlıyor :) hoşgelmişen bu arada[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yok üstadım kalitesiz balon kullanıyorlar müessese malzemedende çalıyormuş ...[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 haklısın bencede kalmasın. [Bu mesaj trikeratops tarafından 16 July 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.