semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eve ADSL aldıım bi güzelde calısıyo fakat birtürlü knigth online na girmiyo knigth ın simgesine tıkladıgımda gerekli bi dll dosyası falan yok diyo bi yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 semıh cafeden oynmaya dvm et bosver evı ya rahat olmuor ztn :D sen oyunu bı dah kur bakıım updatelerı tekrr yap ole dene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kafeden daha zevkli ama geceleri falan evde takılırım zaten msn dede aynı hatayı veriyoo[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 DNS ayarlarını baştan yapmayı deneyebilirsin. Acelem var çıkıyorum şimdi detaylı bilgiyi pati camiası verir.[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 la dll hatası ıle dns ın bağlantısı var mı? var ise dns lerı verıım: 212.156.4.1. 212.156.2.70 su an gecerlı olanlar bunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu dns leri nereye yazıcaktım yaa[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 p cd emasaustunde ağ bağlantılarına sağ tıkla ozellıkler sorra yerel ağ bağlantısına bı dah ozellıkler cıkan pencerede tcp ıp yı sec cıkan pencerede alta yaz dns lerı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 girdim ag baglantılarıma ordan sectim cıkan pencerede dsn baglantısı vardı girdim oraya yazdım ikisinide ekledim ama yine aynı hata![signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 semih bas formati pc'ye hem rahatlar sende rahatlarsin kurtulursun isde =) hem oyun pc'yi fazla kasmaz daha ne beklen at formati isde ugrasma =)[signature][hline]bi gurup elmorad kahvede oturmuş karus elmorad maçını izlerken provoker izzet gelir ve haberi verir. -karuslar mahallenin başında abi. işte o an bütün kahve ayaklanır.köşedeki hayri cihitnlerini giymeye başlar.hüseyin duvara dayadığı lupus staffını arıyordur. tuvaletten hızla çıkan kerem masada duran shardları alır ve "hadi bakalım" der.kerem hüseyine swift verir hüseyin hızla mahalle başına gider bu sırada buffer hayrettin buffları daıtır.mage herkesi tp ederken proconsul arkalarından su dökmekte, isaac yavuklusunun arkasından bakmakta, charon da dua etmekdedir.mahalle başına varan elmoradlar 411i görür elinde silah üstünde kıyafetleri yoktur.bayan elmoradlar hemen arkalarını dönerler -barış barış diyorum peace out hadi bakalım +lan 411 ne barışı kestin o kadar czde bi kere inmiişim 20m ile zaten... -sen boşver 20myi patos yamuk çizdi heryeri troll kingle doldurcam meteor yağdırcam diyo +haydaaa oldumu şimdi -bassacaz abi herkesi çaırın hüseyin shouttan olayı yazar birkaç dk sonra herkes toplanır patosu basarlar..... patos, pekosla tavla oynamaktadır, az evvel mars olan çerezos suskundur.büyük geniş salona elmorad ve karuslar dalar 411 ve kerem shardları ile patosa dalarken o da ne kamera donar birden..... disconnected from server...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 birkaç gündür pc hata veriyodu bende format attım bugün .. Sonra oyuna gireyim dedim bide ne göreyim dll. dosyası bulunamadı demezmi bende oyunu sildim ve tekrar yükledim ama değişen bişey yok ne yapmalıyım lütfen yardım edin :( (keşke format atmaz olaydım)[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bunun icin *.dll download siteleri kurulmuş. İstediği dll nin adını google ye gir download ekle sonına enterla. Buldunmu ? iyi başlat--> çalıştır cıkan pencereye SYSTEM yaz enterla o dll yi oraya koy. Reset at tekrar dene[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 direct x yüklümü gereken versionu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dll. dosyasını buldum ama nasıl çalıştırcam onu pek anlamadım :([signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ewet directxi yüklemeyi unutmuşum saolun varolun[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:retroSpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bende yüklemeyi unutmusum ama simdide connot update server diyo[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 semih olum yap artık su knight ı bütün gece takılalım!! TERLİ TERLİ SOGUK SU İCME[signature][hline]areste 60+ cahar araniyor buff assasinlere daha sıcak bakılır sora mage oburkilere dusunmem lazım.haa bide elmorad olması lazım ve ytl ile anlaşırsak bnm icin cok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya simdide connot uptade server diyo bunada bi yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar