Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Proje PHP CODER Aranıyor.


Pluton

Öne çıkan mesajlar

@Alis

öle herkesi eklemiyomuş zaten sen php coder değilsin seninle ilgilenmiyorum

@fastreload

Kısaca şöle anlatiyim Web Browser Destekli Bir Oyun

örnek: www.uygarliksavasi.com

Konusu böyle değil sadece örnek olsun diye koydum[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ultima Rlz!...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1dk muhataba almamak ? bu kustahlik nedir ? onune geleni eklersem vay benim halime :) alala yardim isteyen sensin soruyoruz sana nedir ne deildir diye.. ukalaca veya kustahca davranma gibi bir luksun yok senin veya baskasinin.. allah akil fikir versin..[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah ya adam herkesi ekleyemiyormuş ekledikten sonra silemiyormuş cunku msn'e para veriyor demi.Adam ilgilenenler eklesin demiş sen ilgilenceksen ekle beğenmezsen sil ayrıca nedir bu kolaya kacış hemen ödenek falan.Bi projeyi araştır.Tepkini de anlamadım ayıca önüne geleni eklersen nolcak ben eklerim silerim sonsuza kadar öyle mi kalcak.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Is gorusmesine giderken de "oyle heryere gidemiyorum ben bayanim, ne bileyim elle sarkintilik etmeyeceginizi, once biraz telefondan goruselim" de diyor musun, madem profesyonel ve hassassin bu kadar? Kaldi ki hayatimizda pek mumkun olmayan ignore secenegi Msn'de mumkun. Yok yine de istemiyorsan gider ozel mesajdan sorarsin, ortalik yerde ukalalik etmen pek bir gereksiz olmus, gerci ilk yapisin da degil.

Neyse, Pluton'un konusunu mundar etmene yardimci olmayalim biz daha fazla.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben cevabimi verdim isteyen ole anlar isteyen bole :=) insanlar kendilerini illa gelip burunlarini surtecek o kendisini bilior.. neyse uzatmayacam.. ukalaliga gerek yok bir iş ciddi yapiliorsa mademki yaziisnda belirtir projeniz nedir elinizde somut birsey var mi neyi kim yapacak yoksa bu isler bole olmaz bende orada guzelce sormusum proje ne hakinda bunun karsilignda bir ucret aliormuyuz diye direk gelipde kustahca seni takmiorum sen birseyden anlamazsin diye kimse soleyemez.. bende demesini bilirim bir takim kisilere ama kulturum ve buradaki kurralari uymayi severim ama uymayanlari gerek yetkililer zaten ne olacagini ben kendim sahsen bilirim.. Az laf cok is..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LOL
Bende olsam ilgilenmeyen kesime en basit projemi/fikrimi bile açıklamak istemem. Onun için genelde yapıldığı gibi msn vermiş ilgilenenlerle görüşelim denmiş. Biri kalkıp ben öyle herkesi eklemem burdan söyle gibi aptalca bir tavır sergilese benzer cevabı bende verirdim sanırım. Kaldı ki o böle dedi sonra ben şöyle yaptım derken kendi yaptıklarını atlıyorsun. İlk olarak yanlış bir tutum sergileyip, hayır yanlış anlamşsınız arkadaşlar böyle demek istemedim şöyle demek istedim demek yerine höyt lan çok mu akıllısınız hede hödö şeklinde de bir tavır sergiliyorsun. İş mi bu şimdi? Bırak bayan olmanı tanrıça bile olsan senin gibi biriyle çalışmak istemem kendi adıma konuşacak olursam. Bu bir iş nihayetinde. Karşındaki kişide iş sahibi ya da iş arkadaşın olacak. Kaprisini çekecek kocan değil.

Herkesin yanlış dediği bir şeye hayır yanlış olan hepinizin fikirleri ben doğru yaptım demekte ayrı bir şey tabi.[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir ya da iş konusuna gelince.
Benzer fikirlerim/senaryolarım benimde mevcut fakat pek vakit bulamıyorum. Maddiyat daha ön planda şu anda : ) Sadece hobi olarak değilde gerçekten ederini ödeyip öyle yaptırmak istiyorum ben bunu dersen görüşelim. Msn'e sen gelirsin ya da ben gelirim farketmez. Potansiyel müşteri ya da iş arkadaşı olabilecek herkeside eklerim listeme o da sorun değil : p[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WebDeveloper, 03 Eylül 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
Fikir ya da iş konusuna gelince.
Benzer fikirlerim/senaryolarım benimde mevcut fakat pek vakit bulamıyorum. Maddiyat daha ön planda şu anda : ) Sadece hobi olarak değilde gerçekten ederini ödeyip öyle yaptırmak istiyorum ben bunu dersen görüşelim. Msn'e sen gelirsin ya da ben gelirim farketmez. Potansiyel müşteri ya da iş arkadaşı olabilecek herkeside eklerim listeme o da sorun değil : p

Hüstatlar konu dağılıyor iyice ona göre.Özel tartışmalarınızı özel mesajlardan yapın lütfen.Ben yardım etmek isterdim size ama projenin ne olduğunu henüz kavramış değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...