Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaslar ismini yazdigim item nedir ve ne ise yarar?Ares serverinda fiati nedir bilen varsa yardim tx..!
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu ne bea ilk defa böle bi item ismi duydum sen bi SS koyabilirmisin? Bi de neyden düştü bu?[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 testi gibi mavi bise icinde galiba 100 dene var..Arkadas gösterdi ismini söledi..Bekle bi birazdan bilen cikar dostm :) berabercene ögreniriz ..
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 neyden çıktı bu ??[signature][hline]Kısalttım :D
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Haaa hatırladım ondan ben japkoda görmüştüm çok ama hiç uskoda görmemiştim o heral bişeyini arttırıyo ama neyini bilmiyorum scroll gibin bişey yani power-up yapıyo heralde :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valaa bilmiom nerden cikdi bi mage arkads gösterdi ne oldugunu oda bilmio bende yazim dedim paticike..
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 E hata etmişsin buraya yazarak ayıp deilmi buraya yazıyorsun bunu, bu kadar insanı madara etmeye ne hakkınız var bilmiyoruz işte napalım ala alaaaa.... yokmu bu işi halledicek adam buralarda... :D :D :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Knight cash ile alıyorsun onu,buff scroll alır gibi yani.Ama ne kadar uğraştıysadam ben kullanamadım. Muhtemelen itemin durabilitysini falan uzatıcak.
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yanı defans amaclı bı ıtemmı oluyor o kagıt ?
st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 doubles the duration of help in anlamı yardimin süresini 2 katına cikariyor fakat ne ise yaradigi hakkinda hic bir bilgim yok malesef...[signature][hline]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: st3am_tr, 03 Eylül 2005 15:48 tarihinde demiş ki: doubles the duration of help in anlamı yardimin süresini 2 katına cikariyor fakat ne ise yaradigi hakkinda hic bir bilgim yok malesef... Costumer dan 2 kat :D deestek alıyomuşun[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
Why Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hadi beyler böle olmuo..sonra paticik sakinleri bilmio demesinler..ben en cok gereksiz, konulara atlayanlar nerde onlari merak ediorum..engin bilgilerinizi bizden esirgemeyin pls
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla ilk defa görüorum bende sorry bişe diemicem
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tamamı doubles the duration of help skills olacak bende görmüşyüm vazo gibi birşeydi yardm skillerinin süresini 2ye katlıyomus iste mesela swift daha uzun sürüo falan(bence)
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende öle tahmin ediyorum buffer sana buff atıyo mesela kullanıyosun normalden 2 kat uzun sürüyo buffın etkisi bunun yüzlükleri japkoda 400k flndı galiba tam emin değilim...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Öne çıkan mesajlar