yagmurali Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadfaslar cogu insan shaman shire v.s. totemleri falan buamiyor buna bi aciklik getirelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Totem bulamıyor derken totem yapamıyor mu demek istiyorsun?[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çünkü totem questlerini yapmak dünyanın bir ucundan öbür ucuna dolaşmayı gerektiriyor.. çoğu kişinin vakti ya da sabrı olmuyor[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurali Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet totem questlerinin bazilarini yapiyorum ama sonra sişede bir sıvı veriyor onu ne yapacagimi anlamadim bir shaman shirenin yanina gidip ictim olmadi icine koymayi denedim olmadin icerigini anlayamadim galiba yardim eder misiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 4 tane totem q su var hangi biri hangi q yuistiyosun anlamadımki, hangi bölümündesin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurali Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ilk guesti yaptim bir sivi verdi onu ne yapacagimi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Quest yazılarını okursan anlarsın. Seni belli yerlere yönendiriyor. Orda suyu kullandıın zamana questte alma istediğin totemin elemantel yaratığı çıkıyor. Onu kesip üztünden yada yakınlarındaki sandık türü şeylerden istenen quest itemlarını alacaksın. Sonra quest veren adama geri gittiğinde sana totemi veriyor.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hangi race ile oynuyorsun. o na göre sana yer söleyeyim. Anladığım kadarıyla sen earth totem için olan questi diyorsun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurali Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 demirmaske eni anladi saolsun taurenler icin söylüyorum shaman shirenin yerini bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 www.thottbot.com bi bak işine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben döverim bu adami[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adam dalga gecior abi diger topiclere baksaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bak işine yarar: haydar (taksicilerin kullandığı cinsten)[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ehuehueuheh tüm topicleri kilitleniyo bunuda ilk sayfaya taşıyalım admin arkadaşlar görsün :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar