Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman totem!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Totem bulamıyor derken totem yapamıyor mu demek istiyorsun?[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
çünkü totem questlerini yapmak dünyanın bir ucundan öbür ucuna dolaşmayı gerektiriyor.. çoğu kişinin vakti ya da sabrı olmuyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
evet totem questlerinin bazilarini yapiyorum ama sonra sişede bir sıvı veriyor onu ne yapacagimi anlamadim bir shaman shirenin yanina gidip ictim olmadi icine koymayi denedim olmadin icerigini anlayamadim galiba yardim eder misiniz???
Mesaj tarihi:
4 tane totem q su var hangi biri hangi q yuistiyosun anlamadımki, hangi bölümündesin[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Quest yazılarını okursan anlarsın. Seni belli yerlere yönendiriyor. Orda suyu kullandıın zamana questte alma istediğin totemin elemantel yaratığı çıkıyor. Onu kesip üztünden yada yakınlarındaki sandık türü şeylerden istenen quest itemlarını alacaksın. Sonra quest veren adama geri gittiğinde sana totemi veriyor.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
hangi race ile oynuyorsun. o na göre sana yer söleyeyim. Anladığım kadarıyla sen earth totem için olan questi diyorsun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
  • Yeni Oluştur...