whitedarknes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 SLM.beyler xgenonda aldı bı pahalılık gıdıyo :) ekonomık krız herkesı vurdu burda onceden 25 k ya gıden goblın oldu 100 k chıtınlerı 4m den satamazdık oldu sımdı 50 mılyon 60 mılyon ne bu yaw bole golemler hızlandı kımse golem yapamıyo dıye bı darbe yedı zenon duzelmedı. baska serverlarda bole bısey varmı fıyatların artması gıbı
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 nası ya chitin 60 m ? öeh. golem hızlanması nolyuo hem :-?[signature][hline]Kısalttım :D
whitedarknes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya chıtınler ucmus mesela +5 dex 8 yazıyolar 40 mılyon 50 mılyon golemler bır suredır. Eskı hızlarından daha hızlılar resmen depar atıyolar. blzard mılzard ıslemıyo ılla ustmuzden gecıcekler :) bugune kadar golemde olmeyen prolar 1 aydır gole gıtmez oldualr. buda dırek pıaysayı sarstı :D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 +5 8 dex bizde zaten 40 m :D blizzard işlemiyo olaynı çözemedim valla :D[signature][hline]Kısalttım :D
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 xgenonda fiyatlar yeni mi uçtu areste artık yalama oldu biz alıştık valla....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
darksea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 heheh dha dur bakem neler görcenıs tam yalama oldık mnk bune ya . demekkı oyundada enflasyn var . yok be abı hep bıs turkler :P bıs zam yapıoz hehehe elın gavuru ne yapsın :P
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beramusta hala öyle fiyatlar uçuyor biz neler çekiyoruz gelinde görün beramusa[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 diezde 4milken roque chitin şimdi 11 +1 ler[signature][hline]:tebrikz:
Öne çıkan mesajlar