rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 seç birini. ikisinide seçebilirsin neden mi? bana sorarsan? biri olmadan öteini yaşıyamıyosun.....................[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgiden sora nefret gelir. ama gidenin arkadasından nefret duymak boş.belliki bişiler bitmiş anlasamamıssınız arkadasından nefret etmenin alemi yok sadece benim gibi everything burns dersin. ben sevgi diyorum.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aynı anda bir kişiden hem nefret etmek hem onu sevmek (sadece aşk anlamında değil) kadar yorucu olamaz hiçbir şey.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgı ama gertıgınde nefret de olmalı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben insanlardan nefret etmiyorum. şimdi bir şeyi sevemeyecek miyim?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @helena iyide nefret ettiğin birini aynı anda nasıl sevebilirsin sevgi anlamında olmasa bile diyorsun? bir insan ikilemde kalmaz hersey 1/2 dir ya seversin ya nefret edersin,ya yaşarsın ya da olursun.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ah, insan duyguları daha komplike bir yapıya sahip bence. ve böyle bir durum kesinlikle mümkün[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Efsane dizi Married..with Children'da baba Al Bundy'nin sözünü hatırlattı bana bu konu. kelly : i love you, do you love me ? al bundy : look, love.. hate.. what's the difference..we're family...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok derin mevzular bunlar grmeye gerek yok :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgi'nin nefretten nefret etmesi,nefretin'de sevgin'den nefret etmesi...kısır döngü... sevme'den nefret,nefret etmeden sevemessin... keşke hiçbirinin tadına bakmış olmasaydım ne sıcağın nede soğuğun......[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Diablo, 01 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: cok derin mevzular bunlar grmeye gerek yok :) çoktan burdasın... şeytan.[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 01 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: ya yaşarsın ya da olursun. yaşarken ölenleri unutyosun..[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Mantar, 01 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Efsane dizi Married..with Children'da baba Al Bundy'nin sözünü hatırlattı bana bu konu. kelly : i love you, do you love me ? al bundy : look, love.. hate.. what's the difference..we're family... veyahutunda Romeo&Juliet;This is the story between Love and Hate![signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rudray nefret cok kolay ama sevgı bence cok zor o yuzden zor olanı secıyorum sevgı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaşarken ölmezsin sadece depresiv bi durumda dolanırsın ama olduki eline yeni bir hayat fırsatı geçerse eğer işte o zaman yeniden doğabilirsin. hiç bir zaman umut bitmez nefes aldıgın surede unutmaki acılar olmazsa mutlulukların değerini bilemeyiz hasretler olmazsa kavusmanın değerini ölüm olmazsa yaşamın değerini bilemeyiz o yuzden fazla uzulme ve onune bak hayat ne de olsa devam edecek öle yada böle illaki birini bulacaksın. Bunu yaratıcı bile emretmişşe doğaya karsı gelmiceksin[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki: ama olduki eline yeni bir hayat fırsatı geçerse eğer işte o zaman yeniden doğabilirsin. burda biraz kafam karıştı.. ölmeden tekrar nasıl doğabiliyosun..gezinmekle ilgili değil...bir yerlere ait olamamak..[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki: onune bak hayat ne de olsa devam edecek öle yada böle illaki birini bulacaksın. said: geçmişi silebilmeyi başardığım en ufak kırıntısın kalamdığı anda dediğini yapıcam ve ileriye bakıcam... bide ölmeden nasıl tekrar doğabilrsin? burda biraz kafam karıştı.[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin fırsat? ne için kimin için?görmek istemez ben başka fısrsatlar adı altında adlandrılan sonu baştan belli olan hikayeleri...hood'umu örttüm bu gece kafama,gözlerim görülmesin diye...kimse kandırmaya kalkamsın beni..[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun? Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin? Deger mi? Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun? Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun Değer mi? [spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo][signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun? Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin? Deger mi? Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun? Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun Değer mi? [spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo] birşeye değil birçok şeye üzülüyorum,soruna cevap;evet hayatımın sonuna kadar onu düşünücem beni üzücekmi evet,çünkü ona uzak olucam ama düşünücem,mutlu olması dileklerinde bulunucam,benim gibi derinden elem duymuşsun sanırsam,gözyaşlarını da dökmüşsün.devam etme konusnna gelince,hayat devam edicek ben ise sadece Crawling İn the Dark like a little boy who is afraif of light rolünde olucam bi süreliğine.. ps:cevap bulmak güzel bu saate sorularıma burlarada saol Zephyros.. Rest_İn_Peace_Rudy_Ray [Bu mesaj rudyray tarafından 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: beybin, 02 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: aşk ve nefret arasında ince bir çizgi vardır.işte bu yüzden o çizginin üstünde durabilen sadece cambazlardır..(off ne gzL yazdım..) gerçekten güzel yazmışsın arkadaşım..sirkler her zaman güzledir,taki palyaçoların gerçek surat ifadelerini sirk arasında yakından görene kadar...[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dur vakit geçsin biraz Otur acını anlatan bir şiir yaz Sus gözlerini bakma ihanetle Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer Geçer bu kahırdan günler Çocuğum düşünme birazcık yalan Aşk için söylenen şeyler Bir sabah uyanınca Farklı olur tüm dünya Bir insan suretinde tanıdık biz sevdayı Aşk tanrının armağanı geri çevrilmez Bu acı hep asildir kolay kolay silinmez Çoçuğum üzülme tüm bunlar geçer Her zaman kaybeden gider Geçer bu ateşten günler Güneş batmadan yıldızlar görünmez elbet Gelecek günler ne alır ne verir bilemem Bildiğim şarkılar biten aşkların cenaze törenleridir Bir şarkı söyle göm gitsin Göm gitsin yalanları göm gitsin yalanları Göm gitsin yalnızlığı göm gitsin acıları Sonrada otur yüreğin yeşerene kadar ağla Bırak bırak başka bir yerde büyüsün o bebek Ayna-Çocuğum Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Leman Sam-Ruzgar Bu ikisini defalarca dinle dinlerken gözlerin kanlanıncaya kadar ağla 1 gun 1 ay 1 sene ama sonunda birseyleri acıklığa kavustur.Ya sevdiğinin peşinden git yada baska ufuklara yelken aç[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence sevgi daha üstün bi kavram.Sevgiyi tercih ederdim ama şu da var ''nefret'in yalanı olmaz...''...Bi de sevgiden dolayı saf durumuna düşmek var.Öehh ikisiide istemiorum...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgi olmasaydı nefretin farkına varamazdık,nefret olmasaydı sevginin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki: yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin fırsat? ne için kimin için?görmek istemez ben başka fısrsatlar adı altında adlandrılan sonu baştan belli olan hikayeleri...hood'umu örttüm bu gece kafama,gözlerim görülmesin diye...kimse kandırmaya kalkamsın beni..[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun? Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin? Deger mi? Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun? Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun Değer mi? [spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo][signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 02 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun? Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin? Deger mi? Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun? Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun Değer mi? [spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo] birşeye değil birçok şeye üzülüyorum,soruna cevap;evet hayatımın sonuna kadar onu düşünücem beni üzücekmi evet,çünkü ona uzak olucam ama düşünücem,mutlu olması dileklerinde bulunucam,benim gibi derinden elem duymuşsun sanırsam,gözyaşlarını da dökmüşsün.devam etme konusnna gelince,hayat devam edicek ben ise sadece Crawling İn the Dark like a little boy who is afraif of light rolünde olucam bi süreliğine.. ps:cevap bulmak güzel bu saate sorularıma burlarada saol Zephyros.. Rest_İn_Peace_Rudy_Ray [Bu mesaj rudyray tarafından 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: beybin, 02 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: aşk ve nefret arasında ince bir çizgi vardır.işte bu yüzden o çizginin üstünde durabilen sadece cambazlardır..(off ne gzL yazdım..) gerçekten güzel yazmışsın arkadaşım..sirkler her zaman güzledir,taki palyaçoların gerçek surat ifadelerini sirk arasında yakından görene kadar...[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dur vakit geçsin biraz Otur acını anlatan bir şiir yaz Sus gözlerini bakma ihanetle Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer Geçer bu kahırdan günler Çocuğum düşünme birazcık yalan Aşk için söylenen şeyler Bir sabah uyanınca Farklı olur tüm dünya Bir insan suretinde tanıdık biz sevdayı Aşk tanrının armağanı geri çevrilmez Bu acı hep asildir kolay kolay silinmez Çoçuğum üzülme tüm bunlar geçer Her zaman kaybeden gider Geçer bu ateşten günler Güneş batmadan yıldızlar görünmez elbet Gelecek günler ne alır ne verir bilemem Bildiğim şarkılar biten aşkların cenaze törenleridir Bir şarkı söyle göm gitsin Göm gitsin yalanları göm gitsin yalanları Göm gitsin yalnızlığı göm gitsin acıları Sonrada otur yüreğin yeşerene kadar ağla Bırak bırak başka bir yerde büyüsün o bebek Ayna-Çocuğum Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Leman Sam-Ruzgar Bu ikisini defalarca dinle dinlerken gözlerin kanlanıncaya kadar ağla 1 gun 1 ay 1 sene ama sonunda birseyleri acıklığa kavustur.Ya sevdiğinin peşinden git yada baska ufuklara yelken aç[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence sevgi daha üstün bi kavram.Sevgiyi tercih ederdim ama şu da var ''nefret'in yalanı olmaz...''...Bi de sevgiden dolayı saf durumuna düşmek var.Öehh ikisiide istemiorum...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sevgi olmasaydı nefretin farkına varamazdık,nefret olmasaydı sevginin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar