Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret-Sevgi?

rudyray

Öne çıkan mesajlar

sevgiden sora nefret gelir. ama gidenin arkadasından nefret duymak boş.belliki bişiler bitmiş anlasamamıssınız arkadasından nefret etmenin alemi yok sadece benim gibi
everything burns dersin.

ben sevgi diyorum.[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

@helena

iyide nefret ettiğin birini aynı anda nasıl sevebilirsin sevgi anlamında olmasa bile diyorsun?
bir insan ikilemde kalmaz hersey 1/2 dir ya seversin ya nefret edersin,ya yaşarsın ya da olursun.[signature][hline]A timeless word the meaning changed

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 01 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
Efsane dizi Married..with Children'da baba Al Bundy'nin sözünü hatırlattı bana bu konu.

kelly : i love you, do you love me ?
al bundy : look, love.. hate.. what's the difference..we're family...

veyahutunda Romeo&Juliet;This is the story between Love and Hate![signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yaşarken ölmezsin sadece depresiv bi durumda dolanırsın
ama olduki eline yeni bir hayat fırsatı geçerse eğer işte o zaman yeniden doğabilirsin.

hiç bir zaman umut bitmez
nefes aldıgın surede
unutmaki acılar olmazsa
mutlulukların değerini bilemeyiz
hasretler olmazsa
kavusmanın değerini
ölüm olmazsa
yaşamın değerini
bilemeyiz

o yuzden fazla uzulme ve onune bak hayat ne de olsa devam edecek öle yada böle illaki birini bulacaksın.
Bunu yaratıcı bile emretmişşe doğaya karsı gelmiceksin[signature][hline]A timeless word the meaning changed

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 02 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:

ama olduki eline yeni bir hayat fırsatı geçerse eğer işte o zaman yeniden doğabilirsin.

burda biraz kafam karıştı.. ölmeden tekrar nasıl doğabiliyosun..gezinmekle ilgili değil...bir yerlere ait olamamak..[signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 02 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:

onune bak hayat ne de olsa devam edecek öle yada böle illaki birini bulacaksın.
said:

geçmişi silebilmeyi başardığım en ufak kırıntısın kalamdığı anda dediğini yapıcam ve ileriye bakıcam...

bide ölmeden nasıl tekrar doğabilrsin? burda biraz kafam karıştı.[signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme
eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin[signature][hline]A timeless word the meaning changed

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 02 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
yani hic bir zaman kendini umutsuzluga kaptirip yasayan bir oluyum yada zombiyim deme sadece derin bi uykudayim de yada depresyondayim de ama oluyum deme
eger oluyum dersen gozunun onundeki firsatlari goremezsin

fırsat? ne için kimin için?görmek istemez ben başka fısrsatlar adı altında adlandrılan sonu baştan belli olan hikayeleri...hood'umu örttüm bu gece kafama,gözlerim görülmesin diye...kimse kandırmaya kalkamsın beni..[signature][hline]home home sweet home!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun?
Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin?
Deger mi?
Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun?
Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun
Değer mi?

[spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo][signature][hline]A timeless word the meaning changed

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 02 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
Rudyray eğerki sevgi olmadan sadece elem ve nefreti dusunursen nereye kadar gidebileceğini düşünüyorsun?
Hayatının sonuna kadar onu mu dusunceksin?
Deger mi?
Eger o kadar deyseydi seni bırakmazdı.Bosuna gozyaslarınla tuketiyosun omrunu.Senin gibi hiç mi derinden elem duyan olmadı sanıyorsun?
Hayat bir seye uzulecek kadar uzun değil arkadasım.Buna inan yarın obur gun bi bakmıssın tek basına dandik bi barın içinde alkolik olarak olmussun
Değer mi?

[spo1=dipnot]alıntı yaparken dikkat et yanlıs yapıyosun onun yerine @ işaretini kullan[/spo]

birşeye değil birçok şeye üzülüyorum,soruna cevap;evet hayatımın sonuna kadar onu düşünücem beni üzücekmi evet,çünkü ona uzak olucam ama düşünücem,mutlu olması dileklerinde bulunucam,benim gibi derinden elem duymuşsun sanırsam,gözyaşlarını da dökmüşsün.devam etme konusnna gelince,hayat devam edicek ben ise sadece Crawling İn the Dark like a little boy who is afraif of light rolünde olucam bi süreliğine..
ps:cevap bulmak güzel bu saate sorularıma burlarada saol Zephyros..

Rest_İn_Peace_Rudy_Ray

[Bu mesaj rudyray tarafından 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 02 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
aşk ve nefret arasında ince bir çizgi vardır.işte bu yüzden o çizginin üstünde durabilen sadece cambazlardır..(off ne gzL yazdım..)

gerçekten güzel yazmışsın arkadaşım..sirkler her zaman güzledir,taki palyaçoların gerçek surat ifadelerini sirk arasında yakından görene kadar...[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray
Sosyal ağlarda paylaş

Dur vakit geçsin biraz
Otur acını anlatan bir şiir yaz
Sus gözlerini bakma ihanetle
Bu mevsim yağmursa bir sonrası yaz
Çocuğum üzülme tüm bunlar geçer
Geçer bu kahırdan günler
Çocuğum düşünme birazcık yalan
Aşk için söylenen şeyler
Bir sabah uyanınca
Farklı olur tüm dünya
Bir insan suretinde tanıdık biz sevdayı
Aşk tanrının armağanı geri çevrilmez
Bu acı hep asildir kolay kolay silinmez
Çoçuğum üzülme tüm bunlar geçer
Her zaman kaybeden gider
Geçer bu ateşten günler
Güneş batmadan yıldızlar görünmez elbet
Gelecek günler ne alır ne verir bilemem
Bildiğim şarkılar biten aşkların cenaze törenleridir
Bir şarkı söyle göm gitsin
Göm gitsin yalanları göm gitsin yalanları
Göm gitsin yalnızlığı göm gitsin acıları
Sonrada otur yüreğin yeşerene kadar ağla
Bırak bırak başka bir yerde büyüsün o bebek

Ayna-Çocuğum

Penceremin perdesini
Havalandıran rüzgar
Denizleri köpük köpük
Dalgalandıran rüzgar
Gir içeri usul usul
Beni bu dertten kurtar
Yabancısın buralara
Nerelerden geliyorsun
Otur dinlen başucuma
Belli ki çok yorulmuşsun
Bana esmeyi anlat
Bana sevmeyi anlat
Bana esmeyi anlat
Esip geçmey anlat
Anlat ki çözülsün dilim
Ben rüzgarım demeliyim
Rüzgarlığı anlat bana
Senin gibi esmeliyim

Leman Sam-Ruzgar

Bu ikisini defalarca dinle dinlerken gözlerin kanlanıncaya kadar ağla 1 gun 1 ay 1 sene ama sonunda birseyleri acıklığa kavustur.Ya sevdiğinin peşinden git yada baska ufuklara yelken aç[signature][hline]A timeless word the meaning changed

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...