Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens lens sorular...

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

o ameliyat degil zaten ayak ustu tedavi bende olacam lens cekilmez artik:D

ayrica gozlerim zaten renkli:P o yuzden renkli almam :D bilen bilir[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 02 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gaza gelip ben lens alcam diyede hemen bağlanmayın. Doktor muayenesinden geçiyosunuz gözünüz uygun olmazsa takamıyosunuz ona göre. Çok umut bağlayıp üzülmeyin diye diyorum

Ayrıca düzgün kullanmazsanız gözde damarlaşmaya falan yol açıyo (mesela geceleri lensle yatarsan sürekli oksijen geçirgenliği olsada lenslerin gece bu geçirgenlik minumum oluyo ve göz oraya oksijen taşımanın başka yolunu yani damar oluşturma yolunu kullanıyo) . Sonra paso ilaç kullanmanız gerekir. Ama ben pis adamım diyede vazgeçmeyin hemen kendimden örnek veriyim el yıkama alışkanlığı çok iyi olmayan bi adamdım lens aldığımdan beri çok olumlu etkisi oldu bu yönden :) baya temiz bi adam oldum valla ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Turkuaz derken dur link vercem bakarsın...
Gri bilmiyorum hem ÇOOOOOk göze batmıo ama turkuaz derken şu janjanlı değil koyu bi turkuaz(turkuaz denmez herhal :D) maviye dönük...
bekle link vercem[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlükler 0,50 (2 ay takmadım belki yükselmiştir)
önce bi fiyat konusunda OKE diyim sonra doktora gidiyim...
şimdi doktora gitcem ollley lens kullanabilcem havalarında gidiyorum bi bakıyorum bütçe yetmio !!! :s euheuh[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde 0.5 miyop gozum, ve gecenlerde deneme lensi aldim gercekten hic ugrasmaya degmez, takmasi bi dert cikarmasi bi dert (yok ellerini yika, yok suyunu degis, yok gozune toz kacar, yok gozun yanar, yok gozun sulanir) aslinda iyi yonleride var.. ama pekte tavsiye etmem hele hele seffafsa.. igreeenc![signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç alakası yok ya lens ilk hafta biraz zorlanırsın takmayı çıkarmayı ogrenene kadar işte gozune elini degdirmeye alışana kadar.Sonrası cocuk oyuncagı :D şuan lensle bile uyuyom hiç bişi olmuo sddgfsd :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 38 Duelist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...