Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gol mü değil mi?

desirous

Öne çıkan mesajlar

http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=13884artık tartışmalara son[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 02 Eylül 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
ohh be artık beşiktaşın hakkı yenilmeyecek

Katılıyorum[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

offf gorende beşiktaşın 50 tane çizgide gol verilmeyen golu oldugunu sanıcak off off bi topic ide aglama topic ine donusturmeyin adam şiş atmış nolcak birine geldimi ceza verilmez şişe, okan yumruk atmışsa nolur hakkımız yeniyo bohu baktı takım tırt bahane arama çabaları geçiniz bunları.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş - Kocaelispor Türkiye kupası karşılaşmasını hatırlayalım .. Tam bir rezaletti ve Kocaelispor inanılmaz bir haksızlığa uğramıştı ve Beşiktaş bu haksızlık sayesinde Tur atlamıştı

dk 93 müydü neydi .. hakem kararı Beşiktaş lehine verdi kocaelispor lu futbolcular itiraz etti ve hakem itirazlar sonucu Kocaeli spor'un lehine değiştirdi kararı busefer beşiktaşlı futbolcular itiraz etti hakem busefer beşiktaşn lehine çevirdi kararı kocaelisporlu futbolcular tekrar itiraz etti fakat busefer karar değiştirilmedi..Tamamen skandal bir maçtı sanıyorum 3-2 Beşiktaş yenmişti..

Busefer Revivo'nun bir pozisyonunu anlatiyim Fenerbahçe Frikik kullandı revivo ile Ve Top Çizginin yarım metre içine düştü ve dışrı çıktı Hakem golü vermedi gerçi geriden gelen lazetic topu tamamladı ve gol yptı Gol Haftalar sonra Lazeticin gol hanesinden silinip Revivo ya yazıldı
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu top çizgiyi geçti mi geçmedi mi sırf beşiktaşa oluyo sanki.. hakkatende gören de 50 golunuzu öle yediklerinizi veya atamadıklarınızı sanıcaklar.. harbi yuh yani.. bi kural çıkıyosa butun takımların haklarının yenmemesi için çıkıyo.. sadece beşiktaş için deil..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...